13 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Makyajda gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi nedir?

13 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Makyajda gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi nedir?

Mobil bilgi yarışması HADİ 20.30'da! 13 Aralık Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 13 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Cildin gizlenmek veya ön plana çıkarılmak istenen yerlerini makyajla gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine ne ad verilir?

30.000TL ödüllü Hadi bu akşam 20.30'da!
"Kozmetik ürünleri, insanlık tarihi kadar eskidir. Öyle ki bronz çağında bile sürme örneklerine rastlanmıştır. Sanırım ipucumuzun nereden geleceğini tahmin edebiliyorsun.Cildin gizlenmek veya ön plana çıkarılmak istenen yerlerini gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine ne ad verilir? 

13 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu: Makyajda gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi nedir?

CEVAP: KONTÜR

Cildi gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi kontür olarak adlandırılıyor.

Kadınların ciltlerinde gizlemek istediği veya ön plana çıkarmak istediği yerlerini, koyu ve açık renkte ürünlerle gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine "kontür" deniyor.

Burun kemerini gizlemekten, yüzü inceltmeye, çeneyi yuvarlaklaştırmadan bakışları derinleştirmeye kadar pek çok hile, kontür makyajı sayesinde yapılabiliyor.

2015 yılında tüm bu hilelere maruz kalan Cezayirli bir damadın, düğünden sonraki sabah karısını ilk kez makyajsız görünce, psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek 20.000 dolarlık tazminat davası açtığı biliniyor.


Hadi müdavimleri, 13 Aralık Hadi,13 Aralık Hadi ipucu nedir, 13 Aralık Hadi ipucu sorusu, 13 Aralık Hadi ipucu sorusu nedir? 13 Aralık Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 13 Aralık ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 13 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 13 Aralık ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

13 Aralık Hadi, 13 Aralık Hadi ipucu, 13 Aralık Hadi ipucu sorusu, 13 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu, 13 Aralık Hadi 20:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.