13. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali Etkinlik Takvimi

13. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali Etkinlik Takvimi

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali bitti. Çubuk halkı Erol Şahin ve Oğuz Yılmaz, Merve Özbey, İlyas Yalçıntaş, Zara, Mümin Sarıkaya, Tuğba Yurt ve Özlem Özdil konserleriyle keyifli anlar yaşadı.

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nde 4. gün.. Bugün Erol Şahin ve Oğuz Yılmaz konser verecek. Erol Şahin ve Oğuz Yılmaz  Konseri saat kaçta? Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali konserleri ne zaman? Festival Alanı Nerede? İşte detaylar..

13.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin 1. günü tamamlandı!

Mümin Sarıkaya Konseri, Merve Özbey Konseri ne zaman? (13 Eylül 2018)

Bu yıl ki festivalde 300’ün üzerinde yöresel ürünler standı yer alacak ve festival etkinlikleri ise iki ayrı sahnede düzenlendi. Festivalin açılışı, 13 Eylül 2018 saat 17.00’deki kortejle yapıldı. Festival alanı Çubukabad Parkı olarak belirlendi. Kortejin ardından, Türk Dünyası Halk Dansları gösterisinin yanı sıra sanatçı Mümin Sarıkaya ve Merve Özbey konserleri ile etkinliklere devam edildi. Festivalin ilk günü böyle sonlanırken gelin ikinci gün neler var göz atalım..

13.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin 2. günü tamamlandı!

Özlem Özdil Konseri, İlyas Yalçıntaş Konseri ne zaman? (14 Eylül 2018)

Festivalin ikinci günü olan 14 Eylül 2018 Cuma gününde oldukça geniş bir alan düzenlenerek kurulan 300’ün üzerindeki yöresel ürün stantlarında satışlar başladı. Türk Dünyası Halk Dansları gösterisi sonrasında sanatçı Özlem Özdil ve İlyas Yalçıntaş sahne alarak Çubuklulara keyifli dakikalar yaşattı.

13.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin 3. günü tamamlandı!

Tuğba Yurt Konseri, Zara Konseri ne zaman? (15 Eylül 2018)

15 Eylül 2018’de ise gün boyu devam eden etkinliklerin ardından yine Türk Dünyası Halk Dansları gösterilerinin yanı sıra Tuğba Yurt ve Zara konserleri ile festival alanı şenlendi. 

 

13.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin 4. günü Tamamlandı!

Erol Şahin Konseri, Oğuz Yılmaz Konseri ne zaman? (16 Eylül 2018)

16 Eylül 2018 pazar günü ise, yerel halk oyunları ve sanatçı Erol Şahin’in konseri ile devam edecek. Konser sonrasında sahne alacak olan Türk Dünyası Halk Dansları gösteri grubu final gösterisi ardından Oğuz Yılmaz konseri ile festival sona erecek. Oğuz Yılmaz konseri saat kaçta? (22.00'da) 

13.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali çok keyifli etkinlikler, konserler ve dünyanın en büyük turşusu rekoru ile bu sene de unutulmaz anlar yaşatarak son buldu. 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.