15 Kasım HADİ 20:30 ipucu: River Plate Boca Juniors maçı hangi ülkede oynanıyor?

15 Kasım HADİ 20:30 ipucu: River Plate Boca Juniors maçı hangi ülkede oynanıyor?

Mobil bilgi yarışması HADİ'nin 15 Kasım 20:30 ipucu sorusu dünyanın en ünlü derbilerinden biriyle ile ilgili oldu. İşte 15 Kasım Spor Gecesi Hadi ipucu sorusu: River Plate Boca - Juniors maçı hangi ülkede oynanıyor? Diye soruldu.. İşte cevap!

"Hadi bu akşam Spor Gecesi ile 20.30’da! Futbol derbileri ülkemizde olduğu kadar dünya futbolunda da çok çekişmeli geçer. Bu akşamın Hadi’sinin ipucu dünya derbilerinden geliyor. En ünlü futbol derbilerinden olan River Plate – Boca Juniors maçının hangi ülkede oynandığını biliyor musunuz? Anımsayamayanlar için Maradona desek?" 15 Kasım Hadi Spor Gecesi ipucu sorusu bu şekilde yayınlandıktan sonra;

River Plate hangi ülkenin takımı? Boca Juniours hangi ülkenin takımı? Maradona nerelidir? River Plate Boca Juniours derbisi hangi ülkede oynanıyor? diye merak edilerek araştırılıyor.. İşte Cevap!

15 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusu: River Plate - Boca Juniors maçı hangi ülkede?

CEVAP: ARJANTİN

Dünyanın en iyi futbolcularından birisi olan efsane isim Maradona gibi, Messi gibi saymakla bitiremeyeceğimiz çok yetenekli futbolcuların ülkesi Arjantin bugünün ipucu sorusu oldu.

Tüm dünyada merakla takip edilen, taraftarlarının büyük destek verdiği River Plate - Boca Juniors derbisi Arjantin'de oynanıyor. Bu iki Arjantin takımı fanatik tarafların doldurduğu muhteşem atmosferli statlarda seyir zevki yüksek, heyecanı bol olan maçlar yaparak tüm dünyanın ilgi odağı oluyor.

Hadi müdavimleri, 15 Kasım Hadi ipucu sorusu nedir? 15 Kasım Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 15 Kasım ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 15 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 15 Kasım ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

15 Kasım Hadi ipucu sorusu ne?, 15 Kasım Hadi, 15 Kasım Hadi ipucu nedir, 15 Kasım Hadi ipucu sorusu, 15 Kasım 2018 Hadi ipucu, Hadi ipucu sorusu 2018, 15 Kasım Perşembe Hadi ipucu sorusu, 15 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusuHadi 15 Kasım 20.30 ipucu sorusu, Hadi 15 Kasım 20:30 ipucu sorusu, 15 Kasım Hadi ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.