15 Ocak Hadi 20.30 ipucu: 'Kardan Adam' listesinin 7. şarkısını seslendiren sanatçı kimdir? Fizy Müzik Gecesi ipucu cevabı

15 Ocak Hadi 20.30 ipucu: 'Kardan Adam' listesinin 7. şarkısını seslendiren sanatçı kimdir? Fizy Müzik Gecesi ipucu cevabı

Mobil bilgi yarışması HADİ bu öğlen 20.30'da! 15 Ocak Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 15 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu: Fizy ''Kardan Adam'' listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir?

Hadi bu akşam Fizy Müzik Gecesi ile 20.30'da!

Yarışmaya herkesten bir adım önde başla. Bu akşamın ipucu da fizy'den geliyorİpucu için hemen fizy’e git, ''Kardan Adam'' listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir?

15 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu:  Fizy Kardan Adam listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir?

CEVAP: BURCU TATLISES

Fizy Kardan Adam listesindeki 7. şarkı olan Menekşe'yi Burcu Tatlıses seslendirmektedir.

Fizy'deki Kardan Adam listesinin yedinci şarkısı Menekşe'dir ve bu şarkıyı Burcu Tatlıses isimli sanatçı seslendirmektedir.

Ä°lgili resim                Burcu Tatlıses kimdir?

6 Haziran 1978 tarihinde İstanbul'da doğan Burcu Tatlıses, müzisyen, söz yazarı, besteci ve şarkıcıdır.

Selanik kökenli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Tatlıses, profesyonel müzik yaşamına 2002 yılında söz yazarı olarak başlamıştır.

"Uzaklar" isimli albümünde seslendirdiği Menekşe şarkısı Fizy Kardan Adam listesinde yer almıştır. 

15 Ocak Hadi Fizy Müzik Gecesi ipucu cevabı olan Burcu Tatlıses; Funda Arar, Fatih Erkoç, Zuhal Olcay, Yulduz Usmanova, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali'ye şarkı yazmıştır.

Burcu Tatlıses aynı zamanda Bir İstanbul Masalı, Zerda ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizi müzikleri; Müthiş Bir Film ve Eski Sevgili sinema filmlerinin müziklerinin de olduğu albümlerde 50'den fazla esere imza attı. "Alagül", "Seni Severdim", "Yak Gel", "Senden Öğrendim" isimli şarkıları çok dinlenen Tatlıses, ilk albümünden önce Sen Dur Ben Gölge isimli şiir kitabını yayımlamıştır.

Burcu Tatlıses Kasım 2018'de, tüm şarkı sözleri ve besteleri kendisine ait olan ve ona aranjör kimliğini de ön plana çıkartan "Uzaklar" isimli 8 şarkılık ikinci albümünü dinleyicilerinin beğenisine sunmuştur.

Fizy Kardan Adam müzik listesindeki 7. şarkı olan ve Burcu Tatlıses'in seslendirği Menekşe şarkısı:

Burcu Tatlıses'in seslendirdiği Menekşe şarkısının sözleri:

Zor benim için de

Sanma kolay olacak

Güçlü görünürüm de dağlar gibi

Öbür yüzümde gözyaşlarım

Sen çekip gidince

Kokunla barışıp önce

Sevdiğin çiçekleri

En çok da menekşe

Sulayıp birer birer ağlayacağım

Gelirsem gelirsem bir gün sana

Gelirsem gelirsem bir gün sana

Gelirsem menekşenin gül hatrına...


Hadi müdavimleri, 15 Ocak Hadi 20.30 ipucu, 15 Ocak 2019 Hadi ipucu nedir, 15 Ocak Hadi ipucu sorusu, 15 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? 15 Ocak Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 15 Ocak ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 15 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 15 Ocak ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

15 Ocak Hadi, 15 Ocak Hadi ipucu, 15 Ocak Hadi ipucu sorusu, 15 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu, 15 Ocak Hadi 20:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.