15 Temmuz Gazisi Derya Ovacıklı: 'Vatan için  yine çıkarım'

15 Temmuz Gazisi Derya Ovacıklı: 'Vatan için yine çıkarım'

15 Temmuz Gazisi Derya Ovacıklı, vatanımıza ve milletimize yönelik her türlü tehdit karşısında 15 Temmuz’da olduğu gibi aynı duygularla yine sokağa çıkacağını vurgulayarak “vatana canımız feda” dedi.

15 Temmuz Gazisi Derya Ovacıklı, FETÖ hain darbe girişiminin yıl dönümü öncesi gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Darbe girişimi gecesi Akıncı Üssü’nde asker kılığına girmiş bir hain tarafından bacağından ağır yaralandığını hatırlatan Ovacıklı, “18 ay süre zarfında 11 kez ameliyat oldum. Hastane sürecini başta Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ve aziz milletimizin destekleriyle atlattım. Ancak milletimize namlusunu çeviren darbecilere bu süre zarfında öfkem dinmedi, dinmeyecek de” dedi. 

HAİNİN GÖZÜNÜ ÖMÜR BOYU UNUTMAYACAĞIM

O kanlı gecede yaşananların ömür boyu unutulmayacağını söyleyen Ovacıklı, “O gece insanların akın akın geldiği Akıncı Üssü'nden kalkan F-16'ların Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesini taradığını öğrenmiştik. F-16'ların kalkışını engellemek için oraya gittik. Askerleri darbe girişiminden vazgeçirmeye çalışırken asker üniforması giymiş bir hain beni bacağımdan vurdu o anda yere serildim, yerde kanlar içinde kıvranırken vurulmuş insanları gördüm. Yerde acılar içinde kıvranırken başka bir darbeci asker ikinci kurşunu sıktı, o hainle göz göze geldik. Beni vuran hainin gözünü ömür boyu unutmayacağım” dedi. 

GÜCÜMÜZÜ BİLEKTEN DEĞİL, YÜREKTEN ALIYORUZ

15 Temmuz gecesi herkesin büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirten Ovacıklı, ”Darbe girişimi sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne değil Müslüman alemine yapılmak istenen bir saldırıydı; fakat o karanlık gecede Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı mücadelesinde olduğu gibi yuvasından eşiyle, çocuğuyla vedalaşarak çıkan vatan evlatları darbecilere ‘dur’ dedi. 7’den 70’e darbecilerin karşısında dimdik duruldu. Biz gücünü bilekten değil yürekten alan bir milletiz” diye konuştu.  

ADALETE GÜVENİYORUZ

15 Temmuz davalarını yakından takip ettiğini de belirten Ovacıklı, “Hainlere baktığımız zaman onların ruhsuzluklarını, karaktersizliklerini, korkaklıklarını rahatlıkla görebiliyoruz. Biz 15 Temmuz mağdurları olarak Türk adaletine güveniyoruz. O hainler hakkettikleri cezaları hem rabbimin katında hem de adalet karşısında bulacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

VATANA CANIMIZ FEDA

15 Temmuz Gazisi Ovacıklı, ayrıca şunları söyledi: “Çok şükür sağlığım yerinde. Dimdik ayaktayım. Ülkem aynı durumla yeniden karşılaşırsa yine çıkarım ve vatanımı savunurum. Vatana canımız feda. Kanımızın son damlasına kadar biz fedayız.”

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.