15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşinden çarpıcı sözler

15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşinden çarpıcı sözler

15 Temmuz gecesi hain darbecilerin açtığı ateş sonucu oğluyla birlikte şehit olan AK Parti reklamcısı Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok gündeme dair açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz gecesi oğluyla birlikte şehit edilen, vefatından önce AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın reklam danışmanlığını yapan Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok gündeme dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Hain darbe girişiminde oğlu ve eşini kaybeden Nihal Olçok, Türk siyasetinde gelinen son noktayla ilgili “Erol Bey’in yokluğu çok belli” yorumunu yaptı.

TV 5’te yayınlanan ‘Buluşma Noktası’nın konuğu olan Nihal Olçok, 15 Temmuz sürecini, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki AK Parti’nin reklam stratejisini ve gündeme dair bir çok soruya cevap verdi.

"EROL BEY'İN YOKLUĞU ÇOK BELLİ"

Programın sunucusu Mehmel Ali Kayacı'nın sorduğu "siyasette yaşanan kutuplaşmayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı dilin hatalı olduğunu düşünüyor musunuz. Kendisini görseydiniz uyarır mıydınız?" sorusuna Nihal Olçok’un verdiği  “Sayın Erdoğan'ın şu günlerde kullandığı siyaset dilinde, Erol Bey'in yokluğu çok belli. Çünkü Erol Bey'in dili çok kuşatıcı bir dildi” şeklindeki cevabı programdaki konuşmalarının en dikkat çekeni oldu. 

Olçok konuşmasının bir bölümünde ise ‘Yenikapı Ruhu’nun kalmadığını' söylerken 15 Temmuz’un rant kapısı yapıldığını da belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.