İnternet hızını temsil eden G’nin açılımı nedir? 19 Kasım HADİ 20:30 ipucu

İnternet hızını temsil eden G’nin açılımı nedir? 19 Kasım HADİ 20:30 ipucu

Mobil bilgi yarışması HADİ 20.30'da.19 Kasım Hadi ipucu sorusu ve cevabı merak ediliyor. 19 Kasım HADİ 20:30 ipucu sorusu: İnternet hızını temsil eden G’nin açılımı nedir? 4.5G gibi internet hızını temsil eden birimlerdeki G'nin Türkçe açılımı..

"Hadi bu akşam Lifecell Özel yarışmasıyla 20.30’da! Ödül Lifecell’in katkılarıyla 30.000 TL. Bildiğiniz üzere internetimiz her geçen gün hızlanıyor. 2G, 3G, 4G, 4.5G... Her bir hız bir üst seviyeyi temsil ediyor, nesilden nesile hız artıyor.Peki bu 2G, 3G, 4G, 4.5G gibi internet hızını temsil eden birimlerdeki G’nin açılımı nedir biliyor muyuz? Özellikle Türkçesi" İpucu bu şekilde paylaşıldıktan sonra 4.5G nedir? G'nin açılımı nedir? 4.5G Türkçe ne demek? diye merakla araştırılmaya başlandı. İşte internet hızını temsil eden G'nin açılımı..

19 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusu:  2G, 3G, 4G, 4.5G gibi internet hızını temsil eden birimlerdeki G’nin Türkçe açılımı nedir?

CEVAP: GENERATION - NESİL 

4.5G ne demek? G'nin açılımı nedir? 4.5G'deki G'nin Türkçesi nedir?

Elimizden düşürmediğimiz telefonlarımızda kullandığımız internet hızını temsil eden birimlerdeki G'nin açılımı Generation olarak ifade ediliyor. Generation'ın Türkçe karşılığı ise Nesil olarak adlandırılıyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün yeni internet araştırmaları ve geliştirmeleri yapılıyor. Şuan kullandığımız güncel internet hızımız 4.5G olarak adlandırılıyor. 

Son günlerde alınan bilgilere göre Türkiye için 5.Nesil internet yani 5G internet kullanımına çok az bir süre kaldı. 

İnternetten izlediğimiz videoları donmadan izlememize yarayan internet hızları herkes için büyük önem taşıyor.

Veri indirme download, veri yükleme upload işlemlerinde internetin hızı devreye giriyor.

5G internet kullanımına ne zaman geçilecek? 5G nedir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 5G internet kullanım tarihine ilişkin yaptığı açıklamada; "Dünyada 5G'yi ilk kullanan ülkelerden birisi olmak için çalışmaları başlattık." dedi.

5G yani 5. Nesil internet kullanımına 2020'de geçileceğini ifade eden Bakan Turhan, dünyadaki ülkeler 2022'de 5G'ye geçmeyi planlarken, biz en geç 2020 yılında 5G internet kullanım hizmetini vatandaşlarımıza sunacağız dedi.

Hadi müdavimleri, 19 Kasım Hadi Lifecell özel yarışması ipucu sorusu nedir? 19 Kasım Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı?

Hadi 19 Kasım ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 19 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 19 Kasım ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

19 Kasım Hadi ipucu sorusu ne?, 19 Kasım Hadi, 19 Kasım Hadi ipucu nedir, 19 Kasım Hadi ipucu sorusu, 19 Kasım 2018 Hadi ipucu, Hadi ipucu sorusu 2018, 19 Kasım Pazartesi Hadi ipucu sorusu, 19 Kasım Hadi 20:30 ipucu sorusuHadi 19 Kasım 20.30 ipucu sorusu, Hadi 19 Kasım 20:30 ipucu sorusu, 19 Kasım Hadi ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.