2 havuz yetmiyor 5 olacak

2 havuz yetmiyor 5 olacak

Etimesgut Belediyesi, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi ile Alparslan Türkeş Parkı içindeki yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda yüzme öğrenenlerin sayısı 20 bini çocuk 5 bini yetişkin 25 bine ulaştı.

Etimesgut Belediyesi, vatandaşların talebini karşılamak ve daha fazla Etimesgutlu'ya 4 mevsim yüzme keyfi yaşatmak için 3 adet kapalı yüzme havuzu daha inşa ediyor. Etimesgut Belediyesi Ahielvan ve Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezleri ile Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi bünyesine de kapalı yüzme havuzu yapıyor. Yapımı devam eden tesislerin hizmete girmesiyle, Etimesgut'taki kapalı yüzme havuzu sayısı 5 olacak. 

YENİLERİNİ YAPIYORUZ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçe nüfusunun hızla arttığını ve artan nüfusun istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak, yaşam kalitesini artıracak tesisler inşa ettiklerini söyledi. Belediyeye ait 2 adet kapalı yüzme havuzunun yaz kış hizmet verdiğini belirten Demirel, şunları söyledi: "İçerisinde kapalı yüzme havuzu ile eğitim ve spor alanlarının yer aldığı Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'mizi 2013'te hizmete açtık. Binin üzerinde üyesi bulunan merkezimizde binlerce hemşehrimiz yüzme öğrendi, diğer imkanlardan yararlandı. Alparslan Türkeş Parkı içindeki tesisimizi sil baştan yeniden inşa ettik, daha modern hale getirdik. Bu tesisimizden de binlerce insanımız hizmet almaktadır. Ebette ki artan nüfusumuz için bu iki havuzumuz yeterli gelmiyor. İçerisinde havuzun yanı sıra eğitim, kültür ve spor alanlarının olduğu 3 tesisin inşaatını yakında tamamlıyoruz. AhiElvan, Güzelkent ve Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Merkezlerimiz'de bulunan havuzlarımız faaliyete geçtiğinde daha çok insanımıza bu hizmeti sunacağız".
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.