21 Ocak HADİ 20.30 ipucu sorusu: Evreşe kasabası nerededir?

21 Ocak HADİ 20.30 ipucu sorusu: Evreşe kasabası nerededir?

Mobil bilgi yarışması HADİ bu akşam 20.30'da! 21 Ocak Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 21 Ocak HADİ 20.30 ipucu: Evreşe Yolları türküsünde dar yollarından bahsedilen Evreşe kasabası nerededir? Bu şehrimiz leziz Ezine peyniriyle meşhur bir Marmaara ili.

Hadiciler hazır mısınız? Bugün, 20.30’da başlayacak hadi’nin ipucu geliyor: "Evreşe Yolları" türküsünde dar yollarından bahsedilen Evreşe kasabası nerededir? Bu şehrimiz aynı zamanda leziz Ezine peyniriyle meşhur bir Marmara ili. Yanıtlar hazır mı?

21 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu: Evreşe kasabası nerededir?

CEVAP: ÇANAKKALE

Evreşe Yolları türküsünde dar yollarından bahsedilen Evreşe kasabasına ev sahipliği yapan ve leziz Ezine peyniriyle meşhur Marmara ilimiz Çanakkale'dir.

Evreşe, Marmara bölgesinde, Çanakkale ilinin Gelibolu ilçesine bağlı bir kasabadır.


Hadi müdavimleri, 21 Ocak 20.30 Hadi ipucu, 21 Ocak 2019 Hadi ipucu nedir, HADİ ipucu 21 Ocak 20.30 cevabı, 21 Ocak Hadi ipucu sorusu, 21 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? 21 Ocak Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 21 Ocak ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 21 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 21 Ocak ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

21 Ocak Hadi, 21 Ocak Hadi ipucu, 21 Ocak Hadi ipucu sorusu, 21 Ocak Hadi 20:30 ipucu sorusu, 21 Ocak Hadi 20:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.