22 Ekim 20.30 HADİ ipucu: "Bırakın Gitsin", "Haydi Söyle", "Mutlu Ol Yeter" ve "Hasret Kaldım" şarkıları kime aittir?

22 Ekim 20.30 HADİ ipucu: "Bırakın Gitsin", "Haydi Söyle", "Mutlu Ol Yeter" ve "Hasret Kaldım" şarkıları kime aittir?

Mobil bilgi yarışması HADİ, bu akşam Müzik Gecesi ile 20.30'da! 22 Ekim Hadi ipucu sorusu! 22 Ekim 20.30 HADİ ipucu sorusu: "Bırakın Gitsin", "Haydi Söyle", "Mutlu Ol Yeter" ve "Hasret Kaldım" şarkıları kime aittir? 22 Ekim Hadi Müzik Gecesi ipucu cevabı!

Müzik Gecesi bu akşam 20:30'da!

"Bırakın Gitsin", "Haydi Söyle", "Mutlu Ol Yeter" ve "Hasret Kaldım" şarkıları kime aittir?

Aynı zamanda bu kişi 1977 yılında ilk albümüyle müzik piyasasına giriş yapmıştır.

22 Ekim 20.30 Hadi Müzik Gecesi ipucu sorusu: "Bırakın Gitsin", "Haydi Söyle", "Mutlu Ol Yeter" ve "Hasret Kaldım" şarkıları kime aittir?

22 Ekim 20.30 Hadi Müzik Gecesi ipucu cevabı: İBRAHİM TATLISES


Hadi müdavimleri, 22 Ekim Hadi ipucu sorusu, 22 Ekim Hadi ipucu cevabı, 22 Ekim 20.30 Hadi ipucu sorusu, 22 Ekim 20.30 Hadi ipucu cevabı nedir?

22 Ekim Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 22 Ekim ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor..

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

HADİ JOKER KODU NEDİR?

Hadi yarışmacıları hadi ipucu ile birlikte hadi joker kodu'na da ihtiyaç duyuyor. Peki bu Hadi joker kodu nedir? İşte cevap!

Hadi joker kodu; Mobil bilgi yarışması Hadi'nin, yarışmalardan önce, her gün yarışmacılara dağıttığı ve hadicilere yarışma esnasında büyük avantaj sağlayan bir hediyedir.

Hadi yarışmacıları, yarışma esnasında bir soruya yanlış cevap verdiklerinde, sahip oldukları joker hakkını kullanarak, yarışmadan elenmeden bir sonraki soruya geçmeye hak kazanıyor.

Bir yarışmacı kaç joker hakkına sahip olursa olsun, her yarışmada sadece "bir tane joker" kullanma hakkı bulunuyor. Bununla birlikte; Hadi joker kodu final sorularında kullanılamıyor. 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.