22’nci Uluslararası Tarım Fuarı kapılarını açtı

22’nci Uluslararası Tarım Fuarı kapılarını açtı

22’nci Uluslararası Tarım ve Teknoloji Fuarı Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

22’nci Uluslararası Tarım ve Teknoloji Fuarı Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Sektöre ait kurum ve kuruluşları çiftçilerle bir araya getirmeye amaçlayan etkinlikte en son teknolojiye sahip makineler ziyaretçilere sunuluyor. Sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan fuar, yurt içinden gelen ziyaretçiler haricinde yurt dışından da birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. 20 Eylül Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen fuar, 23 Eylül Pazar günü 19.30’a kadar ziyaret edilebilecek.

SEKTÖRE AİT KURUMLARI ÇİFTÇİLERLE BULUŞTURUYOR

20180920_152457.jpg

AGROTEC Tarım Fuarı ziyaretçilerini bekliyor. Bu yıl 22’ncisi düzenlenen fuarın amacı tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek. Fuar, imalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri makinelerini ve imalatlarını gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergilemeleri için uygun zemin hazırlamakta. Ayrıca Türk üreticisine ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkânlarını sunmaktadır. 

SEKTÖRÜN EN ESKİ TARIM FUARI

Sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan AGROTEC yurtiçinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurtdışı kapılarını açmış, üretim yapan birçok firmaya da Türkiye'de çalışma imkânı sağlamakta. Türkiye'de tarım sektörünün markası olan AGROTEC, her geçen yıl gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı bakımından büyük oranda artış göstermektedir. 

TARIM SEKTÖRÜNÜN KALBİ BU FUARDA ATIYOR

Yurdun dört bir yanından gelen çiftçiler bu fuarda sergilenen tarım makinelerini görmek için Ankara'ya akın ediyor. Ayrıca yurtdışından da bireysel ve gruplar halinde katılımlar gerçekleşiyor. Her yıl Eylül ayında düzenlenen fuar Türk tarım sektörünün kalbi ve yurtdışına açılan penceresi olarak biliniyor. Katılımcı firmaların ziyaretçiye, ziyaretçilerin de tarım sektörüyle A'dan Z'ye aradıkları her ürünü bulabildikleri tek tarım ve tarım teknolojileri fuarı olarak da kayıtlara geçiyor.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.