'40 değil 6 dakika'

'40 değil 6 dakika'

Mamak’ta yolcularla tartışan EGO şoförü, kapıları kilitleyerek yolcuları 40 dakika araç içinde rehin tuttuğu iddialarına EGO’dan açıklama geldi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Mamak Ege Mahallesi 340 hat numaralı EGO otobüsü içinde meydana geldi.
İddiaya göre, NATO Yolu Caddesi üzerinde ilerleyen otobüsün otomatik kapısının arkasında sıkışan iki yolcu, şoförle tartışma yaşadı. Yolculara hak veren başka bir vatandaşın da şoförle münakaşaya girmesi sonucu gerginlik arttı.

Yolcularla ağız dalaşına giren sürücünün, daha sonra tüm kapıları kilitleyerek kimseyi araçtan indirmediği iddia edilmişti. 
Konuyla ilgili EGO Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.
Yapılan açıklamada, “Bugün çeşitli basın yayın organlarında “EGO Otobüs şoförü yolcuları 40 dakika rehin aldı” başlıklı haberler üzerine EGO Genel Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmıştır. Mamak Ege Mahallesi’nde 340 numaralı hatta çalışan Belediyemiz şirketi BELKA A.Ş personeli Y. H. isimli şoförün yapılan ilk incelemede yolcuları 6 dakika otobüs içinde kapalı tuttuğu tespit edilmiştir. Yaşanan bu olay her ne sebeple olursa olsun kabul edilemez. Bu nedenle olaya karıştığı belirlenen şoför hakkında soruşturma başlatılmış olup, BELKA A.Ş  Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir. Hem otobüs içindeki video görüntüleri hem de vatandaşlarımızın şikayetleri titizlikle değerlendirilecektir. Gerekli incelemenin ardından şoför en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.