41 park 166 kamerayla denetlenecek

41 park 166 kamerayla denetlenecek

Kahramankazan Belediyesi tarafından, ilçe genelinde bulunan tüm parklara güvenlik kameraları yerleştirilmeye başlandı. Bu kapsamda ilçe genelindeki 41 adet parka 166 adet yüksek çözünürlüklü kamera yerleştirilecek. 

Proje kapsamında parklardaki güvenlik kamera görüntülerinin 24 saat takip edileceği bir merkez de oluşturulacak. Ayrıca vatandaşlar da parklardaki güvenlik kameralarının görüntülerini Kahramankazan Belediyesi’nin internet adresinden canlı olarak izleyebilecek.


Güvenlik kameralarının yerleştirilmesiyle özellikle madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi hedefleniyor.

parklara-24-saat-kamerali-gozetim-(1).jpg


Artık daha güvenli


Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçe genelindeki tüm parklara yerleştirilen kamera sistemleriyle güvenli olan parkların artık daha da güvenli hale geldiğini belirterek, “İlçemizdeki 41 parkımızın tamamı yüksek çözünürlüklü kameralarla donatılmaya başlandı. 10 gün içerisinde projenin tamamlanmasını hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ailelerimiz ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Yavrularımızın ve ailelerimizin yoğun ilgi gösterdiği parklarımız artık daha güvenli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.