7 Kasım HADİ 12:30 ipucu: Ormanda on kaplan gücünde olduğu söylenen kahramanın adı nedir?

7 Kasım HADİ 12:30 ipucu: Ormanda on kaplan gücünde olduğu söylenen kahramanın adı nedir?

Mobil bilgi yarışması HADİ'nin 7 Kasım ipucu sorusu merak ediliyor. 7 Kasım Hadi 12:30 ipucu sorusu yayınlandı! 7 Kasım Hadi ipucu: Ormanda on kaplan gücünde olduğu söylenen kahramanın adı nedir? İşte on kaplan gücünde olan çizgi kahramanın ismi..

"Hadi bugün 12:30'da!
Çizgi roman sever misiniz? İpucumuz bütün hayatını korsanlık, haksızlık ve zalimlikle savaşmaya adayan bir süper kahramandan geliyor. Ormanda on kaplan gücünde olduğu söylenen kahramanın adı nedir biliyor muyuz?" Hadi sosyal medya yetkilileri ipucunu bu şekilde paylaştıktan sonra on kaplan gücünde olan çizgi kahraman kimdir? diye araştırılıyor. Hadiciler 10 kaplan gücündeki kahramanın adı nedir? diye merak ediyor.. İşte cevap!

7 Kasım Hadi 12:30 ipucu sorusu: Ormanda on kaplan gücünde olduğu söylenen kahraman kimdir?

CEVAP: FANTOM - PHANTOM - KIZILMASKE

Fantom, Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu kahramanlarındandır. Fantom soyu, adalet için yemin etmiştir. Hikayeye göre Afrika'da Kurukafa Mağarası olarak adlandırılan bir mağarada yaşayan Fantom'un kostümü orijinalinde mor olmasına karşın Türkiye'de kızıldır. 

Kızılmaske'nin yüzünü kimse görememektedir. Çünkü görenin öldüğü söylenmektedir. Yüzü merak konusu olan çizgi roman kahramanı düşmanlarını etkili silahlarıyla öldürmek yerine etkisiz hale getirmeyi tercih etmektedir.

Türk okurlarıyla 1939 yılında buluşan Fantom'a verilen ilk isim Dev Adam olmuştur. Kızılmaske okuyucuya ilk kez bağımsız bir dergi olarak 1968'de sunulmuştur. Tay Yayınları’nın 13 Ağustos 1973’te yayınlamaya başladığı seri, Türk çizgi roman okuruna Kızılmaske’yi yaygın olarak tanıtıp sevdiren seri olmuştur. Bu seri, 1970’ler ve 1980’ler boyunca devam etmiştir.

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

İLGİLİ HABERLER

8 Kasım HADİ ipucu: Nil Nehri hangi kıtadadır? Nil Nehri nerededir? Dünyanın en uzun nehri Nil, hangi kıtadadır? 12:30 ipucu sorusu

7 Kasım ZOR HADİ ipucu: Kız Kulesi'nin üzerinde hangi padişah'ın tuğrası vardır? Zor Hadi Gecesi 20:30 sorusu

7 Kasım Hadi ipucu sorusu ne?, 7 Kasım Hadi, 7 Kasım Hadi ipucu nedir, 7 Kasım Hadi ipucu sorusu, 7 Kasım 2018 Hadi ipucu, Hadi ipucu sorusu 2018, 7 Kasım Çarşamba Hadi ipucu sorusu, 7 Kasım Hadi 12:30 ipucu sorusu, Hadi 7 Kasım 12.30 ipucu sorusu, Hadi 7 Kasım 12:30 ipucu sorusu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.