7 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sapığa ibretlik ceza!

7 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sapığa ibretlik ceza!

Pakistan'da 7 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup öldürmekten hüküm giyen İmran Ali adlı mahkum, son öldürdüğü kız çocuğunun babasının gözü önünde asıldı.

Pakistan'da en az yedi kız çocuğunu cinsel istismarda bulunup öldürmekten hüküm giyen bir kişi bu sabah Lahore'da idam edildi. İmran Ali adlı mahkum, son öldürdüğü kız çocuğunun babası ve akrabalarının gözü önünde asıldı.

ACILI BABA: MEMNUNUM

Ocak'ta boğularak öldürüldükten sonra cesedi çöpe atılan Zainab'ın babası Amin Ansari, infazın televizyon yayınlanması için Yüksek Mahkeme'ye başvurmuş ama bu talebi reddedilmişti. Ansari, infazdan sonra "Dehşet verici sonunu gözlerimle görmekten memnunum" dedi.

Yedi Kız Çocuğunu Tecavüz Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi
YÜRÜYÜŞLER DÜZENLENMİŞTİ

Cinayet ülkede büyük bir öfke dalgası yaratmış, binlerce kişinin katıldığı yürüyüşler düzenlenmişti. Halasının yanına Kuran öğrenmeye Kasur kentine giden Zainab, 4 Ocak'ta kaybolmuştu. Zainab'ın cesedi beş gün sonra halasının evinin yakınlarındaki bir çöpte bulundu.

Yedi Kız Çocuğunu Tecavüz Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNİ AKRABALARI BULDU

Polisin katilin bulunması için yeterince çaba harcamadığı iddialarını protesto amacıyla yapılan yürüyüşlerde çatışma çıktı, iki kişi hayatını kaybetti. İmran Ali'nin güvenlik kamerası görüntülerini, Zainab'ın akrabaları bularak polise teslim etti. Ali'nin bir kız çocuğunu sürükleyerek götürüşünün görüntüleri sosyal medya paylaşılması öfkeyi artırdı. 24 yaşındaki İmran Ali, DNA örneğinin uyuşmasıyla 23 Ocak'ta tutuklandı.

Daha sonra Kusar'da altı kız çocuğunu daha benzer şekilde öldürdüğü belirlenen Ali Şubat'ta idam cezasına çarptırıldı. Cumhurbaşkanı Arif Alvi, bu ayın başlarında Ali'nin af başvurusunu reddetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.