Adalet Bakanı Gül'den Mamak turu

Adalet Bakanı Gül'den Mamak turu

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Boğaziçi Mahallesi’nde bulunan AK Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek AK Parti Mamak adayı Murat Köse’ye destek ziyaretinde bulundu. Gül daha sonra Mamak esnafını ziyaret ederek hal hatır sordu. 

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir ile birlikte Boğaziçi esnafını tek tek dolaşarak hal hatır soran Bakan Gül daha sonra Başak Mahallesi’nde düzenlenen Yerel Seçimler Öncesi İstişare ve Tanışma Toplantısı’na katıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne az bir zaman kaldığını ve Mamak’ta daha güzel hizmetler yapılması adına Başak Mahallesi sakinlerinden Başkan Adayı Murat Köse için destek sözü alan Bakan Gül, Cumhur İttifakı’nın önemine de dikkat çekti.

Başak Mahallesi Cumhur İttifakı diyecek

Üniversite yıllarında Mamak’ta yaşadığını belirten Bakan Gül, “Ankara’ya ve Mamak’a büyük hizmetler yaptık. Mamaklılar daha fazlasını hak ediyor ve biz yapacağız inşallah” dedi. Vatan, millet ve memleketin önemine değinen Gül, “Memleket her şeyin başındadır, memleket olmazsa parti olsa, siyaset olsa neye yarar. Biz Milliyetçi Hareket Partisi ile el ele vererek, birliğimize ve beraberliğimize göz dikenlere karşı vatanımızı korumaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta önce memleket, önce ülkem, önce şehrim diyelim. Başak Mahalle sakinlerimiz genç, dinamik Murat kardeşime en güçlü desteği vererek 31 Mart’ta Cumhur İttifakı diyecek, Ankara’da Mehmet Özhaseki diyecek inşallah” dedi.

Mamak’ı öne çıkaracak projelerle geliyoruz

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse de, “Ulaşılamayan, yardım eli uzatılmayan, hizmet götürülemeyen hiçbir yer, hiçbir kesim kalmayacak. Türkiye’nin gelecek yolculuğunda Mamak’ı öne çıkaracak, farkını ortaya koyacak ve örnek şehir olarak konumlandıracak projeler açıklayacağız. Gönüllere giriyoruz ve vatandaşlarımızın dertleriyle yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu sevgi bunun kanıtıdır. İnşallah sizlerin takdiri ile seçilirsek, gece gündüz demeden sizler için çalışacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.