Aday Adayı Yılmaz: Makam kapısını kaldıracağım

Aday Adayı Yılmaz: Makam kapısını kaldıracağım

Gazetemize konuşan AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Yılmaz, başkan seçilmesi halinde halkla arasına mesafe koymamak için ilk olarak makam odasındaki kapıyı kaldıracağının sözünü verdi. Peki Osman Yılmaz kimdir?

Gazetemize konuşan AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Yılmaz, başkan seçilmesi halinde halkla arasına mesafe koymamak için ilk olarak makam odasındaki kapıyı kaldıracağının sözünü verdi. 

Peki Osman Yılmaz kimdir? Osman Yılmaz'ın projeleri neler? Osman Yılmaz nerelidir?

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Yılmaz, seçim vaatleri hakkında gazetemize bilgi verdi.

Aslen Samsunlu olmasına rağmen 23 yıldır Pursaklar’ın Saray Mahallesi’nde yaşadığını anlatan genç a. adayı Yılmaz, ilçe halkının beklentilerini ve isteklerini çok iyi bildiğini kaydetti.

Birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yaptığı için yöneticilerle ve halka birebir ilişkinin bir hayli iyi olduğunun altını çizdi.

PURSAKLAR’A ÇAĞ ATLATMA VAADİ 

Yılmaz, belediye başkanı olması halinde Ankara’nın yurtdışına açılan kapısı konumundaki Pursaklar’da hayata geçirmeyi düşündüğü üretim ve turizm alanındaki pek çok projeyle ilçeye çağ atlatacağını vadetti.

Pursaklar’ı istenilen seviyeye çıkartmak için gece-gündüz demeden çalışacağını belirten Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde atılan Türkiye’yi kalkındırma hamlesinin bir örneğini ondan aldığımız feyz ile Pursaklar’da başlatmak istiyoruz” dedi.

“300 MİLYONLUK YATIRIM SÖZÜNÜ ALDIK”

Seçilmesi durumda Pursaklar’ın adından sıkça söz ettireceğini anlatan Yılmaz’ın önemli bazı vaatleri şöyle: “Allah nasip ederse göreve geldiğim gün şu an isimlerini vermeyeceğim Türkiye’nin en büyük şirketlerinden 3 tanesi Pursaklar’ımıza toplam 300 milyonluk yatırım yapacak. Hepsi arkadaşım bunun sözünü bizzat bana verdiler. Pursaklar’ı turizm merkezi haline getirecek bir proje hazırladık. Dünyaca ünlü bir mimarımızın elinden çıktı bu proje bunu da kısa süre sonra kamuoyu ile paylaşacağım. Kısaca Türkiye’yi Pursaklar’a taşıyacağız diyebilirim”

img_3553.jpg

TÜNEL ALTYAPI SİSTEMİNİ UYGULAYACAĞIZ 

“Pursaklar’a tünel altyapı sistemini getireceğim. Bununla birlikte artık asfalt kazılması tarih olacak. İlçenin elektrik, su, kanalizasyon, doğalgaz gibi hatları şehrin altından gidecek. Havai elektrik hatlarına da gerek kalmayacak, görüntü kirliliği olmayacak. Bu sistemin üzerine ben çok çalıştım, küçük bir örneğini de hayata geçirdim”

DEVLETİN MAKAM ARACINI KULLANMAYACAĞIM 

“Allah bize nasip eder AK Parti’mizden aday gösterilir ve seçilirsek, devletimizin bana tahsis edeceği makam aracına binmeyeceğim, kendi aracımı kullanacağım. Halka arama mesafe koymamak için makam odamdaki kapıyı kaldıracağım. Benle görüşmek isteyen çekinmeden direkt yanıma gelebilecek. Ayrıca haftanın 2 günü sahada sadece halkı dolaşacağım”

SABAH NAMAZINDAN SONRA PURSAKLAR’I GEZECEĞİM…

“10 yaşımdan beri Pursaklar’da inşaat işiyle uğraşıyorum, inşaatlarda keser salladım ekmeğimi kendim kazandım Allah nasip etti şimdi ilçemize büyük yatırımlar gerçekleştiriyorum. Geçtiğimiz yıllarda trafik kazasında kaybettiğim babam bana, ‘oğul rızık sabah dağıtılır onun için sabahları iyi değerlendir’ derdi. Ben de bunun için sabah namazından sonra yatmam arabama atlar, inşaatlarımı dolaşır herhangi bir sıkıntının olup olmadığına bakarım. Bunu her gün rutin olarak gerçekleştiririm. Belediye başkanı olduğum taktirde ilçe genelini de sabahın en erken saatinde dolaşacağım ve eksiklikleri, sorunları tespit edeceğim vatandaşın şikayetine gerek kalmadan sorunları çözdüreceğim.” 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.