AHİD'ten aşure programı

AHİD'ten aşure programı

AHİD Muharrem Ayı dolayısıyla Hacı Bayram Veli Cami’sinde vatandaşlara aşure dağıttı.

AHİD (Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği) her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Hacı Bayram Veli Cami avlusunda gerçekleştirilen programa AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, şube başkanları ve birçok vatandaş katıldı. Aşure dağıtımı öncesi konuşma yapan Hilmi Yaman, katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletti. 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yaman, “Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlediğimiz aşure programımıza hepiniz hoşgeldiniz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin. Gönül coğrafyamızda olan savaşlar inşallah bundan sonra dursun. Peygamberlerin duaları bu aylarda kabul olmuş. Bizlerde dua edelim. Sınır ötesinde operasyon yapan silahlı kuvvetlerimize, emniyet güçlerimize Rabbim güç ve kuvvet versin.”

ahid-asure,.jpg

BİRLİĞİMİZE, DİRLİĞİMİZE DUA EDELİM

“Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Mazlum coğrafyalarda akan kanların durması için dua edelim. Birliğimize, dirliğimize dua edelim. Rabbim devletimize zeval vermesin. Devletimiz yaşasınki  biz huzur içerisinde olalım. Rabbim huzurumuzu bozmasın. Allah yardımcımız olsun” dedi.

ahid-asure,,.jpg

HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ise, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birliğimizin beraberliğimizin, dayanışmamızın, bolluğun, bereketin simgesi olan aşure programında sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Çok güzel temennilerle açılışı yapacağız. Mübarek olsun bereketli olsun. Cenabı Allah aşuremizi dualarımızı kabul etsin. Hayırlı ve mübarek olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

ahid-asure,,,.jpg

Emrah Özcan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.