''Aile içinde en çok şiddetin yaşandığı yer Keçiören''

''Aile içinde en çok şiddetin yaşandığı yer Keçiören''

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, İyi Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Şenel, ‘‘Seçilirsem Keçiören’i kadınlarla birlikte yöneteceğim” dedi.

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, İyi Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Şenel, ‘‘Seçilirsem Keçiören’i kadınlarla birlikte yöneteceğim” dedi.

Türkiye’de aile içi şiddetin en çok yaşandığı yerin Keçiören olduğunu söyleyen Şenel,  “Bunun çözümü kadınlar için sadece sığınma evleri yapmak olamaz.  Biz sığınma evinden önce şiddeti önleyici tedbirleri almak zorundayız” dedi.

Şenel, ayrıca vatan, cumhuriyet ve Atatürk’ün kırmızı çizgisi olduğunu söyledi. 

Dün gerçekleştirilen ve Keçiörenli kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa Şenel’in eşi Neşe Şenel de katıldı. 
Toplantıda kadınlara seslenen Şenel, şunları kaydetti:

“1 NİSAN’DA KENT MEYDANINDA HALAY ÇEKECEĞİZ”

“Seçim çalışmaları kapsamında biz erkeklerin çat kapı evlere girebilme şansı yok. Dolayısıyla sizlere çok iş düşüyor. Kendimize inanıp güveneceğiz ve çalışacağız. Ben tüm Keçiörenlilerin adayıyım. Keçiören’i almak demek Ankara’yı almak demektir. O da Türkiye’nin alınması demektir. Önümüzdeki seçimler belediye seçimi. Hükümet ve Başkan  Erdoğan 2023’e kadar görevinde kalacak. Bir savaşa gitmiyoruz, bölgemizi yönetecek belediye başkanını seçeceğiz. Seçilirsem Keçiören’i kadınlarla birlikte yöneteceğim. Biz zaferi sizinle kazanıp belediyeyi de sizinle idare edeceğiz. Buradaki yüzlerce cesur kadınla değil Keçiören’i Türkiye’yi fethederiz. Kadın elinin değmediği her şey berbat oluyor. İnşallah 1 Nisan gecesi kent meydanında horon tepip halay çekeceğiz. Bu seçimde hükümete bir anne terliği atmamız lazım. Biliyorsunuz anne terliği uyarıdır; acıtmamak üzere atılır.”

“EV KADINLARININ ÜRÜNLERİNİ PAZARLAYACAĞIZ” 

Kadınlara yönelik projelerine de değinen Şenel, “Kadınların el emeği göz nuru ile yaptığı ürünlerin satışını yapmak için bir kooperatif kuracağız. Kadınlar uğraşmayacak biz alıp pazarlamasını yapacağız. Böylece kadın kocasına muhtaç kalmayacak” dedi.

“ŞİDDET MAĞDURU KADINDAN DA BEN SORUMLU OLACAĞIM”

Türkiye’de aile içi şiddetin en çok yaşandığı yerin Keçiören olduğunu kaydeden Şenel,  “Bunun çözümü kadınlar için sadece sığınma evleri yapmak olamaz.  Biz sığınma evinden önce şiddeti önleyici tedbirleri almak zorundayız” dedi. Şenel, “Hz. Ömer’in, ’Fırat’ın kıyısında gezerken bir kuzunun ayağı kırılsa onu Ömer’den sorarlar’ şeklinde bir lafı var. Ben de öyle bir başkan olacağım ki şiddet gören kadının sorumluluğu da bende olacak” diye konuştu.  

A TAKIMI DEĞİL SEVGİ TAKIMI 

Şenel, “Uyuşturucu ile mücadele için Keçiören Madde Bağımlıları Merkezi’ni açacağız. Ancak çocukların uyuşturucu maddeye ulaşımını engellemek için park ve pazarları A Takımı ile değil de sevgi ile idare edeceğiz” dedi.
A Takımı’nın eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un döneminde kurulduğu ve ilçede içki içenlere baskı uyguladığı öne sürülmüştü.

ALIŞVERİŞTE VATANDAŞA PAZARLIK DESTEĞİ 

Şenel, daha sonra ise Osmanlı Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Şenel, pazarda alışveriş yapan bir vatandaşa ise isterse kendisi için pazarlık yapabileceğini söyledi. Ardından Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki vatandaşlarla da sohbet eden Şenel, parkta oynayan çocuklara da ilgi gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.