AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi

AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi

AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve on binlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve on binlerce partilinin katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrenin yapılacağı salonun önünde bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından kongrenin yapıldığı salona girmesi ile büyük bir coşku yaşandı.  Kongrede Zeytin Dalı Harekatı kapsamında destanlar yazan kahraman Mehmetçiğe selam gönderildi, şehitler rahmetle anıldı, gazilere minnet duyguları sunuldu. 

2018-02-18-photo-00000044.jpg

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, ‘‘AK Parti Ankara teşkilatı 15 Temmuz’da gösterdiği başarı ile bizim için ayrı bir önemi vardır’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna konuşmaya çıktığı sırada “Büyük başkan” sloganlarıyla karşılandı. Başkan Tuna, Afrin’de şehit olan askerlerimize rahmet gazilerimize şifalar diledi. Tuna, 15 Temmuz’da büyük başarılara imza atan Ankara İl teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

2018-02-18-photo-00000037.jpg
Yeni dönemde de gazi kadroyla yola devam edecek olan AK Parti Ankara İl Başkanı M. Nedim Yamalı, ‘‘Zeytin Dalı Harekatı’nda  üstün başarı gösteren askerlerimize başarılar diliyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diyorum. 16 yıldır ağır saldırılara rağmen bu günlere geldik. AK Parti teşkilatı sadece milletin emrinde olmuştur. Biz bu milletin örgütlü gücüyüz. Milletten başka kimseden emir almayız. Teşkilatımız içerisinde şimdiye kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’
KONGREDEN NOTLAR

-Kongrenin gerçekleştirileceği salona Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları asıldı.
-Salonda "Gazi Ankara’dan Afrin’deki yiğitlere birlerce selam" ve "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" afişleri yer aldı. Salonun içi ve dışı parti bayraklarıyla donatıldı. 
-Kongrede görme engelliler için betimleme, işitme engellilere için ise işaret diliyle aktarım yapıldı.
-Kongre salonunun tavanına 5 boyutlu dört tarafı da görecek şekilde ekran yerleştirildi. Sahne kısmında ise oval ekran kullanıldı. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.