AK Parti Ankara teşkilatı seçim startını verdi

AK Parti Ankara teşkilatı seçim startını verdi

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran'daki seçim çalışmalarına start vererek ilk SKM toplantısını gerçekleştirdi. İl yönetimi ve 25 ilçe başkanının katıldığı toplantıda seçimin yol haritası belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 3 Kasım 2019'da yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin önümüzdeki 24 Haziran Pazar gününe alındığını açıklamasının hemen ardından AK Parti Ankara İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına start vererek, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 65 gün sonra yapılması planlanan seçimlerin yol haritası belirlendi. 

İLK SEÇİM TOPLANTISI ANKARA İL TEŞKİLATI'NDAN GELDİ

6d2decd7-a229-46af-a8c8-96a76994d6f5.jpg

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı başkanlığında Haymana'daki bir otelde önceki gün akşam saatlerinde gerçekleştirilen AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il demokrasi hakem heyeti ve disiplin kurulu üyeleri katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim tarihini açıklamasından birkaç saat sonra yapılan toplantıda, seçime ilişkin yürütülecek çalışmalar geniş kapsamlı ele alındı. Toplantı, seçim tarihinin açıklanmasının hemen ardından Türkiye genelindeki ilk seçim koordinasyon toplantısı olarak da tarihe geçti.  

İL VE İLÇELER SEÇİME HAZIR 

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından düzenlenen SKM toplantısının detayları ve seçim çalışmaları ile ilgili gazetemize bilgi verdi. 65 gün sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin yol haritasını bu SKM toplantısında belirlediklerini belirten Başkan Yamalı, Başkent'te il ve 25 ilçe teşkilatı olarak seçime tam anlamıyla hazır olduklarını açıkladı. 

SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ 

Başkan Nedim Yamalı, erken seçim  tarihi açıklanmadan 1 ay öncesinde SKM'lerin hazırlanması için teşkilatlara talimat verdiklerini de hatırlatarak diğer partilere göre seçime daha önde başlayacaklarını belirtti. Seçim çalışmalarında sahada aktif olarak yer alacaklarını açıklayan Başkan Yamalı, "Seçim gününe kadar ziyaret etmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sahada ekibimizle birlikte aktif bir şekilde olacağız. Meydanları, sokakları büyük Türkiye sevdasına gönül vermiş kardeşlerimizle dolduracağız" dedi. 

GENÇ SEÇMENLERE ULAŞILACAK

Başkan Nedim Yamalı özetle şunları söyledi: "Ankara'da 3.5 milyon seçmen,  870 bin genç seçmen var. Partili- partisiz ayrımı yapmadan bütün seçmenlerimize, bütün gençlerimize büyük Türkiye sevdamızı anlatacağız" 

PARTİLİ-PARTİSİZ TÜM KADINLARA ULAŞILACAK 

"Anadolu'nun tüm motiflerini temsil eden kadınlara ve annelerimize kadın kolları teşkilatımız ile yine partili- partisiz ayrımı yapmadan ulaşacağız. Bu seçimde kadınlara ve annelerimize büyük iş düşüyor. Onlar bizim için ayrı değer"

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İŞTİŞARE...

"Ankara'da bütün sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halindeydik. Bundan sonra da STK'larımız ile birlikte büyük Türkiye sevdamızı STK temsilcilerimize anlatacağız. Büyük Türkiye sevdalısı işçi kardeşlerimizin sofralarına misafir olduk. 24 Haziran'da da yine işçi kardeşlerimizle sevdamıza, davamıza, yarınlarımıza daha aydınlık bakacağız"

BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİNE İNANMIŞ İŞ ADAMLARI İLE...

Bugüne kadar Ankara'da esnaf odalarımız, iş adamı derneklerimiz ile Ankara ekonomisi, Ankara'nın geleceği adına, sürekli istişarelerde bulunduk. 24 Haziran seçimlerinden sonra da büyük Türkiye hayaline inanmış iş adamlarımızla, esnaflarımızla birlikte yürüyeceğiz. Herkesi kucaklayıcı bir seçim çalışması yürüteceğiz"

SOSYAL MEDYADAN DA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

"Tanıtım ve Medya Başkanlığımız tarafından uzun süredir eğitim verilen sosyal medya ekiplerimiz de 24 Haziran seçimlerinde büyük Türkiye sevdasını dijital platformlardan, sosyal medya üzerinden vatandaşlara aktaracağız. Seçim kampanyamız sosyal medya hesaplarımız üzerinden de aktif bir şekilde yürütülecektir." 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.