Alamadıkları hizmetin faturasını ödüyorlar

Alamadıkları hizmetin faturasını ödüyorlar

Mamak Kıbrıs Mahallesi’nde aylar önce yaşanan kablo hırsızlığı nedeniyle telefon ve internet hizmetinin verilemediği bölgelerde yaşayan aboneler, hizmet alamamalarına rağmen evlerine fatura geldiğini iddia etti. Mağdurlar, Türk Telekom’a çağrıda bulundu. 

Mamak Kıbrıs Mahallesi’ne geçtiğimiz aylarda kablo hırsızları dadanmış, telefon ve internet kabloları çalınmıştı. Mahallenin büyük kesiminde büyük bir mağduriyet yaşanıyordu. Geçen süre içerisinde mahallenin bir kısmında onarım yapılırken, Nesibe Hatun Caddesi, Veysel Karani Caddesi ve İbrahim Etem Caddesi’nde onarım tamamlanamadı. Bölgede bulunan birçok evin aradan aylar geçmesine karşın telefon ve interneti hala çalışmadı. Gazetemize konuşan söz konusu mahalle halkı, 4-5 aydır telefon ve internetleri olmamalarına rağmen fatura ödemeye devam ettiklerini iddia etti.  

BOŞUNA FATURA ÖDÜYORUZ

Kullanamadıkları hizmetin faturasını ödemek istemediklerini belirten mağdur bölge halkı, “Nesibe Hatun Caddesi, Veysel Karani Caddesi, 2052/6. 7. ve 8’inci sokaklar ile İbrahim Etem Caddesi’nde çoğu evde telefon ve internet sıkıntısı yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda burada hırsızlıklar yaşanmış ve kablolar çalınmıştı. Daha sonra onarım başladı fakat bizim bulunduğumuz bölgelerde çalışma henüz yok. Yaklaşık 4-5 aydır kullanmadığımız telefonun ve internetin faturasını ödüyoruz. Buradan Türk Telekom yetkililerine çağrıda bulunuyoruz. Yaşadığımız bu mağduriyete biran önce çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. 

Adem Orman // HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.