Alışveriş Merkezi'nde ‘Özel Misafirler’ sergisi

Alışveriş Merkezi'nde ‘Özel Misafirler’ sergisi

Ankara parklarındaki kuşların fotoğraflarının sergilendiği “Özel Misafirler” sergisi Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Türkiye’de 455 kuş türü bulunurken, bunların 342 tanesi Ankara’da görülebiliyor. Sadece 140 tür Altınpark’ta bulunu

Büyükşehir Belediyesi ve ANFA ortaklığında düzenlenen Ankara parklarındaki kuşların fotoğraflarının sergilendiği “Özel Misafirler” sergisi Armada Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor. Onlarca çeşit kuş türünün sergilendiği sergide aynı zamanda fotoğraflanan kuş türleri hakkında bilgiler de veriliyor. Sergi 30 Eylül Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

30 EYLÜL’E KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

20180921_172503.jpg

ANFA ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ankara parklarındaki kuşların fotoğraflandığı fotoğraf sergisi Armada Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. “Özel misafirler” adlı fotoğraf sergisi Başkent’in dört bir yanından çekilen kuşların fotoğraflarıyla dolu. Birçok ziyaretçinin beğenisini toplayan sergi 30 Eylül Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

BİRÇOK FARKLI KUŞ TÜRÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

20180921_172808.jpg

Yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken sergi Ankara’daki kuş türleri hakkında da ziyaretçilerine bilgiler sunuyor. Şehrin dört bir yanından karelenen fotoğraflarda İspinoz, Alamecek, Kukumav, Sakar Meke, Balaban, Büyük Baştankara, Çıvgın, Nil Kazı, Bahai, Kulaklı Batağan gibi kuş türleri bulunuyor. Sergide aynı zamanda fotoğraflanan kuş türleri hakkında bilgilerde veriliyor. Türlerin şekli, ötüşü, beslenmesi ve boyutları hakkında bilgiler de sunulan sergide bunun yanı sıra kuşların kuluçka sürelerinden yumurta boylarına kadar da detaylı bilgi veriliyor.

ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Sergi yetişkinlerin yanı sıra rengârenk görüntüsüyle çocuklarında bir hayli ilgisini çekiyor. Birçok çocuk ilgiyle sergilenen fotoğrafları izlerken, anne ve babalarından kuş türleri hakkında bilgiler ediniyor. Bunun yanı sıra sergide Ankara’nın parklarını tanıtan broşürler ziyaretçilere dağıtılıyor. Ankara’daki parklar hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla dağıtılan broşürlerde büyük beğeni topluyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.