Alsancak kapalı pazarı açıldı

Alsancak kapalı pazarı açıldı

Etimesgut Belediyesi, Alsancak Mahallesi'ne modern kapalı pazaryeri ve zabıta merkezi inşa etti.

Daha önce üzeri açık olan ve bölge sakinlerinin mevsim şartlarından olumsuz etkilendiği Alsancak Pazarı, kapalı pazar yerine dönüştürüldü, vatandaşların 4 mevsim alışveriş yapabileceği modern ve kullanışlı hale getirildi. Pazaryerinde, esnafların denetimi ile vatandaşların rahat ve huzurlu alışveriş yapmaları için zabıta merkezi inşa edildi.
Cumartesi günleri hizmet veren kapalı pazaryerinde, ilk pazar kuruldu. Vatandaşlar, pazarın hizmete girmesiyle nezih bir ortamda yağmur, kar ve sıcak havadan etkilenmeden meyve-sebzelerini alma imkanına kavuştular. Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar kapalı pazarın hizmete girmesinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Alsancak Kapalı Pazaryeri'nin bölge sakinleri için hayırlı olmasını diledi. Bütün mahallelerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Demirel, "Bütçemizi, en rantabl şekilde, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini en üst düzeye çıkaracak hizmet ve yatırımlarda kullanıyoruz. Pazaryerleri de bu yönüyle mahallelerimizin önemli ihtiyaçlarından biridir. Atayurt Kapalı Pazarı ile Ahimesut Kapalı Pazarı'nı tamamlayarak hizmete açtık. Son olarak da Alsancak Mahallemize güzel bir kapalı pazaryeri ve zabıta noktası kazandırdık. Şeker Mahallemizdeki pazarımızı kapalı pazaryerine dönüştürerek daha güzel, daha kullanışlı hale getireceğiz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.