Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi Nerede? Nasıl gidilir? Adres Bilgisi

Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi Nerede? Nasıl gidilir? Adres Bilgisi

Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi nerede, nasıl gidilir, adresi nedir? Pursaklar Devlet Hastanesi açıldı mı? Ne zaman açılacak? diye vatandaşlar merak ediyor. Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi hakkında bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz..

Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi nerede? Pursaklar Devlet Hastanesi'ne nasıl gidilir? Pursaklar Devlet Hastanesi'nin adresi nedir? Pursaklar Devlet Hastanesi açıldı mı? Pursaklar Devlet Hastanesi ne zaman açılacak? diye vatandaşlar merak ediyor. İşte Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler..

Pursaklar Devlet Hastanesi açıldı mı? Pursaklar Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Ankara'nın Pursaklar ilçesi'nde yapılan 150 yataklı modern devlet hastanesinin ilk etabı geçtiğimiz 5 Kasım’dan itibaren hizmete girdi. Hastanenin 12 Kasım’da ise tam kapasite ile hizmet vereceği öğrenildi.  

Pursaklar Devlet Hastanesi nerede? 

Pursaklar Merkez Mahallesi, Oğuzhan Sokak 50 Numara’da bulunmaktadır.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nin telefon numarası nedir?

0312 509 70 00

Pursaklar Devlet Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Hastaneye 436-438-440 numaralı EGO otobüsleri ile ulaşılabiliyor. Hastaneye ayrıca dolmuş ile de gidilebiliyor. 486 numaralı EGO otobüsü ise hastaneye oldukça yakın bir noktadan geçiyor. 

Ulus Devlet Hastanesi personelinin hizmet verdiği hastanede Acil, kulak burun boğaz, dahiliye, ortopedi, diyetisyen, kadın doğum, göz, genel cerrahi, cildiye, göğüs hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji, psikiyatri bölümlerinin yanı sıra 8 ameliyathane, 1 sezaryenhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, laboratuvarlar, röntgen odaları gibi bütün bölümler yer alıyor. 

Pursaklar Devlet Hastanesi kaç yataklıdır? 

Vatandaşın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek hastane 150 yataklı olup odaların 50 tanesi tek kişilik, 50 tanesi çift kişilik olarak düzenlenmiştir. 3 blok olarak inşa edilen hastane, 5 ayrı binadan oluşmaktadır. Hasta kabul kısmında anaokulu ve bir de kreş de yer alıyor.

Hastanenin polikliniklerde günlük ortalama 5 bin, acil poliklinikte ise günlük ortalama bin kişiye hizmet verilebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER

Ankara Devlet Hastaneleri Listesi.. Ankara'daki Devlet Hastaneleri'nin Adresleri ve Telefonları 2018

Ankara Özel Hastane Listesi...Ankara'daki Özel Hastanelerin Adresleri ve Telefonları 2018

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.