​​​​​​​Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kimdir?

​​​​​​​Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kimdir?

Başarılı siyasetçi Murat Ercan kimdir? ​​​​​​​Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan nerelidir ve kaç yaşındadır? Biyografisi ve kariyeri

MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan, Kırşehir’in Mucur ilçesinde 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak tamamlamıştır. Ardında Atılım Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır. Murat Ercan evli ve üç çocuk babasıdır.

Murat Ercan, Ak Parti Ankara İl Başkanlığında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Mahalle Komisyon Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığında ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapmıştır.

murat-ercan-kac-yasinda.jpg

Murat Ercan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Aynı zamanda Sincan’da Murat eczanesini işletmektedir.

Mustafa Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalan Sincan Belediye Başkanlığı'na Belediye Meclisi’nde yapılan oylamanın birinci turunda 35 oy alarak Murat Ercan seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.