Ankara'da Araç Çekilen Otoparklar - Arabam nereye çekildi? Aracım hangi otoparka çekildi?

Ankara'da Araç Çekilen Otoparklar - Arabam nereye çekildi? Aracım hangi otoparka çekildi?

Ankara'da aracı çekilen sürücüler merakla her gün araştırıyor.. Ankara aracım nereye çekildi?, arabam hangi otoparka çekildi? Ankara'da çekilen araçlar hangi otoparka götürülüyor? Ankara Trafik çekilen araç sorgu.. Aracınız nerede? İşte Otopark Adresleri:

Aracını park ettiği yerde bulamayan sürücüler, ‘Ankara çekilen aracım nerede? Arabam hangi otoparka çekildi? Çekilen araçlar hangi otoparkta? Ankara'da çekilen araçlar hangi otoparkta? Ankara arabam nerede? Ankara aracım nerede? Ankara aracım hangi otoparka çekildi? Ankara çekilen araç sorgulama, Ankara trafik çekilen araç sorgulama’ gibi araştırmalar yaparak aracının nerede olduğunu bulmaya çalışıyor.

Bizlerde Ankara'da aracı çekilen sürücülere yardımcı olabilmek için Ankara'da araç çekilen otoparkların adres ve telefon bilgilerini sizler için derledik. Ankara'da aracı çekilen sürücüler merakla her gün araştırıyor.. Peki, Ankara aracım nereye çekildi? Arabam hangi otoparka çekildi? Ankara'da çekilen araçlar hangi otoparka götürülüyor? Ankara Trafik çekilen araç sorgu.. Aracınız nerede? İşte Otopark Adresleri:

Ankara çekilen aracım nerede

ANKARA ÇEKİLEN ARACIM NEREDE?

Ankara Emniyetine bağlı şehir içi trafik ekiplerinin kaldırdığı araçlar Ankara’da ki üç ayrı otoparka çekiliyor. Toplamda üç ayrı otoparka çekilen araçlar şehir içi trafiğin yanlış parktan dolayı yazdığı cezalar doğrultusunda çekiliyor. Günlük fiyat uygulaması yapılırken çekici ücreti de üzerine ekleniyor. Araç şoförleri arabalarını almaya geldiklerinde bu ücretleri ödemeden araçlarını geri teslim alamıyor.

İşte Ankara’da ki araç çekilen otoparklar, adresleri ve iletişim bilgileri:

  • ARTIKOD LTD.ŞTİ. - BALGAT YED-İ EMİN OTOPARKI

Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1481 Cad. No:3 Çankaya/ANKARA

İletişim Numarası: 0 312 286 94 62

  • ARTIKOD LTD.ŞTİ. - ANKARA YED-İ EMİN OTOPARKI

Adres: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:287/1 Etimesgut/ANKARA

İletişim Numarası: 0 312 446 22 01

  • ARTIKOD LTD.ŞTİ. - BAŞKENT YEDİ EMİN OTOPARKI

Adres: Hipodrom Caddesi No: 1 Yenimahalle /ANKARA

İletişim Numarası: 0 312 446 39 19

Arabam hangi otoparka çekildi

ANKARA İLÇELERİ İÇİN DURUM BİRAZ DAHA FARKLI

Yetkililerden edinilen bilgilere göre Ankara şehir merkezinden uzakta olan Ankara ilçelerinde çekilen araçların gönderildiği otoparklar kendi ilçelerinde bulunuyor. İlçe emniyetine bağlı ekiplerin kaldırdığı araçlar o bölgelerde bulunan otoparklara gönderiliyor.

Ankara ilçeleri içerisinde çekilen araçlarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 112 Polis İmdat numarasını arayarak bilgi alabiliyor. Şehir merkezinden biraz uzak olan bu Ankara ilçeleri; Gölbaşı, Sincan, Pursaklar, Kızılcahamam ve Kahramankazan gibi ilçelerdir.

otopark

ANKARA'DA ARACIM ÇEKİLDİ NE YAPMALIYIM?

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ekipleri Ankara'da aracı çekilen vatandaşlara yapması gerekenleri şöyle sıralıyor: “Aracınızı yanlış bir noktaya park ettiniz ve geldiğinizde aracınız ortada yok mu? Aracınız çekilmiştir. Çekildikten sonra eğer şehir merkezindeyseniz Ankara Trafik Vakfı veya Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı internet sayfası üzerinden araç plakası ile aracınızın yerini sorgulayabilirsiniz. Ya da Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nı arayarak bizzat iletişim kurabilirsiniz. Bu imkânınız da yok ise 112 Polis İmdat hattına ulaşarak aracınızın yerini sorgulayabilirsiniz.”

ANKARA'DA ARAÇ ÇEKİCİ BEDELİ NE KADAR?

Ankara’da Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından çekilen araçlar, şehrin belirli noktalarındaki otoparklara götürülüyor. Çekici ile taşınan araçlar teslim alınırken çekici ücretinin ödenmesi gerekiyor. Vakıf tarafından 2023 yılı için belirlenen çekici ücreti ise 500 Türk Lirası’dır.

Çekilen araçlar hangi otoparkta

OTOPARK ÜCRETİ NE KADAR?

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından çekilen araçların günlük otopark ücretleri şu şekildedir:

  • Mopet, Mobilet, Motosiklet: 17.50 TL
  • Otomobil: 50 TL
  • Kamyonet, Minibüs, Arazi Taşıtı: 50 TL
  • Kamyon, Otobüs, Römorklu Çekici: 70 TL

Fakat bu fiyatların üzerine bir de çekici bedeli olan 500 TL ekleniyor. Yani toplamda bir otomobilin bir günlük çekim ve otopark bedeli 550 TL’yi buluyor. Ayrıca 180 günden itibaren günlük ücretten yüzde 50 indirim uygulanması, sürücülerden toplamda alınacak tutarın ise aracın kasko değerinin yüzde 30'unu geçmemesinin uygun olacağı vakıf yönetim kurulu ve diğer yetkililer tarafından kararlaştırılmıştır.

Ankara’da çekilen aracınızın yerini sorgulamak için tıklayınız.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.