Ankara’daki AK Parti’li eski belediye başkanları Bala'da bir araya geldi

Ankara’daki AK Parti’li eski belediye başkanları Bala'da bir araya geldi

Ankara’daki AK Parti’li eski belediye başkanları her ay düzenli olarak farklı ilçelerde toplanmaya başladı. Bala’da buluşan eski başkanlar, AK Parti’de siyasete devam kararı alırken, diğer siyasi oluşumlara ise kapıları kapatma kararlarını yineledi.  

Ankara’da bir önceki dönemde görev yapan AK Parti’li eski belediye başkanları Bala’da bir araya geldi. Eski Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’ın davetlisi olarak ilçeye giden geçmiş dönem belediye başkanları buluşarak hasret giderdi. 

TİRYAKİ HARİÇ TÜM ESKİ BAŞKANLAR BİR ARADAYDI

Arif Kaplan’ın evinde gerçekleştirilen davete eski Ankara Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın yanı sıra eski Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, eski Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, eski Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, eski Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eski Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, eski Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eski Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, eski Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı. Fotoğraf karesinde yer almayan eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin şehir dışında olmasından dolayı davete katılamadığı bir sonraki programda yer alacağı öğrenildi. 

ak-parti’li-eski-belediye-baskanlari,-eski-bala-belediye-baskani-arif-kaplan,,,.jpg

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

31 Mart seçimlerinden önce Başkent’te görev yapan AK Parti’li eski belediye başkanları her ay düzenli olarak farklı ilçelerde toplanmaya başladı. Bala’dan önce Şereflikoçhisar, Kahramankazan, Mamak ve Çubuk ilçelerinde bir araya gelindi. Bir nevi geleneksel hale getirilen davetlerde ilk önce yemekler yenilip sohbetler ediliyor. Davetlerde daha sonra güncel siyaset konuları da tartışılarak mini bir değerlendirme yapılıyor. 

ESKİ BAŞKANLAR FİKİR BİRLİĞİNE VARDI

Edinilen bilgilere göre AK Parti’de yıllarca görev almış deneyimli eski belediye başkanlarının bu söz konusu davetlerde yapılan değerlendirmeler sonucunda partilerine olan desteğin sürmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasete devam edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. AK Parti’ye desteğin devam edileceğinin belirtildiği toplantılarda eski belediye başkanları başka siyasi oluşumlara karşı kapıları kapatma kararı aldı. 

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.