Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman ? Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta ? Ankaragücü Galatasaray maçı hangi kanalda link var mı ?

Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman ? Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta ? Ankaragücü Galatasaray maçı hangi kanalda link var mı ?

Süper Lig’in ilk düdüğü Başkent’te çalıyor. Lig açılış karşılaşmasında Ankaragücü son şampiyon Galatasaray’ı 21.45’te Yenikent Stadyumu’nda konuk ediyor. 

Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta? Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman? 

2018-2019 Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunun ilk düdüğü bugün 21:45'de Başkentte çalıyor. 6 yıllık hasretin ardından Yenikent Osmanlı Stadyumu’nda sahaya çıkacak MKE Ankaragücü son şampiyon Galatasaray'ı konuk ediyor. Her iki takımda eksiksiz çıktıkları maçla sezona iyi bir başlangıç yapmak isterken İsmail Kartal yönetimindeki sarı lacivertli Başkent ekibi evinde oynamanın avantajını kullanmak istiyor.

6 YIL SONRA

En son 2012 yılında evinde Kayserispor ile oynadığı maçla Süper lige veda eden ve uzun yıllardır bugünü bekleyen 108 yıllık çınar olan Başkent ekibinin hasreti bitiyor. 6 yılın ardından geçtiğimiz sezonun Nisan ayında 1.Lig’in bitimine 1 hafta kala sarı lacivertliler şampiyonluklarını ilan etmiş ve Süper Lig’e çıkmayı garantilemişti. 

“GÜCÜMÜZ VAR”

Bugün oynanacak karşılaşmayı günlerdir sabırsızlıkla bekleyen Ankaragücü maça günler öncesinde başlayan idmanlar serisiyle hazırlandı. Kulüp çevresinden takımın ve taraftarın motivesi açısından bugünkü karşılaşmanın çok önemli olduğu belirtilirken Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ve genç takımın çalıştırıcısı İsmail Kartal’dan da bir açıklama geldi. Başkan Yİğiner son şampiyonla oynacaklarını belirterek, “Önemli oyuncular aldık. İyi bir takımız. Taraftarımız yanımızda olacak. Galatasaray’ı yenebiliriz” dedi. Çalıştırıcı Kartal ise güçlerinin tam olduğuna dikkat çekerek, “Galatasaray’dan puan veya puanlar alabilecek gücümüz var” diye konuştu. 

Ankaragücü Galatasaray maçı nerede oynanacak?

Süper Lig’in başlamasına günler kala Başkent ekibinin tamamlanamayan Eryaman Stadı nedeniyle iç saha maçlarını Afyon’da oynayacağı gündeme gelmiş ve tartışmalara yol açmıştı. Kulüp yetkililerinin ve taraftarın büyük tepkisi nedeniyle karar tekrar gözden geçirilmiş, son olarak konuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilgilenmiş ve Başkent temsilcisinin maçlarını Eryaman Stadı tamamlanıncaya kadar Yenitkent’te oynamasını sağlamıştı. Sonrasında ise kulüp tarafından başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devlet yetkililerine teşekkür içeren bir mesaj yayınlanmıştı.  

Ankaragücü Galatasaray maçına nasıl giderim? Ankaragücü Galatasaray maçına ring var mı?

Sarı lacivertli Başkent temsilcisine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden maç öncesi destek geldi. Taraftarların maça rahat ulaşım sağlayabilmesi amacıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Ankaragücü taraftarının ulaşım sorunu yaşamaması için maçlardan önce OSB-Törekent metro istasyonu ile stadyum arasında ücretsiz ring servisleri düzenleyeceğiz. Böylelikle metro ile her yöne rahatlıkla ulaşım sağlanabilecek” dedi. 

Ankaragücü Galatasaray maçı hangi kanalda link var mı ?

beIN SPORTS'ta link yok

Erkal Erdoğan // HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.