Ankaralılardan Mavi Masa’ya teşekkür

Ankaralılardan Mavi Masa’ya teşekkür

Başkentliler, Mavi Masa’nın istek ve taleplere erken dönüşünden memnun. Ve bu memnuniyetlerini yine sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesi ekiplerine iletiyor.

Ankaralılardan Mavi Masa’ya teşekkür. Sosyal medya üzerinden istek, öneri ve şikâyetlerini Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ilettikleri birim olan Mavi Masa vatandaştan takdir alıyor. Kısa sürede dönüşlerin yapıldığını ve sorunların çözüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar yine sosyal medya üzerinden teşekkürlerini Mavi Masa’ya iletiyor. Ayrıca Sosyal medya günümüzde artık Belediyeler için şehrin eksiklerini görmek ve vatandaşın sesini duymak için önemli bir oynuyor. 

BELEDİYE VATANDAŞ ORTAK ÇALIŞIYOR 

1-(1).jpeg

Günümüzde sosyal medyanın hayatımızın odak noktalarından biri olmasıyla belediyecilik hizmetleri de bu mecraya dikkatlerini yöneltmiş durumda. Vatandaşın doğrudan istek ve taleplerini belirtiği bu mecralar şehirlerin eksiklerinin belirlenmesi ve giderilmesinde büyük rol oynuyor. Bunu en etkin şekilde kullanan kurumlardan birisi de Ankara Büyükşehir Belediyesi. Vatandaşların çoğu zaman fotoğraf ve video çekerek yaşanan bir sıkıntıyı ilettikleri Mavi Masa ekipleri duruma kısa sürede müdahale ederek Başkentlileri memnun ediyor. Öneri ve isteklere de anında cevap gönderen Belediye ekipleri durumu değerlendireceklerini belirterek vatandaşın sözünü kulak ardı etmiyor. Başkentliler ise bu durumdan hayli memnun ve ilgi büyük. Her gün Mavi Masa’ya Başkenti pek çok noktasından onlarca bildirim yapılıyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.