Anlamlı kutlama

Anlamlı kutlama

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, personelleri ile birlikte örnek bir davranışa imza attı. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde bir belediye personelinin özel çocuğunun doğum günü, tüm belediye çalışanları ile birlikte kutlandı.

 Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen doğum günü kutlamasına personeller, aileleri ile birlikte katıldı. 

Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un talimatı ile belediye personelinin 4 yaşına girecek Down Sendromlu çocuğu için doğum günü kutlaması tertip edildi. Engelliler Koordinasyon Merkezinin gerçekleştirdiği kutlamaya, özel çocuklar da katıldı. Palyaço eşliğinde eğlenen çocuklar, geceye renk kattı. Pastasının mumlarını üfleyen Yağmur Berrak, pastasının ilk dilimini de Başkan amcası ile birlikte kesti.  Minik Yağmur’un doğum gününü eşi birlikte kutlayan Boz, “Çocuklarımızı çok seviyoruz. Bu doğum günü vesilesi ile 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek istedik. Bu özel çocuklarımıza ve ailelerine destek çıkmak, onları yalnız bırakmamak çok önemli. Yavrumuza güzel bir ömür diliyorum.” dedi. Doğum günü kutlaması Yılmaz ailesini çok mutlu etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.