Arda Turan Berkay kavgasının mahkeme tarihi belli oldu!

Arda Turan Berkay kavgasının mahkeme tarihi belli oldu!

Arka Turan Berkay kavgasının sonucu ne olacak? Arda Turan - Berkay Şahin olayında mahkeme tarihi belli oldu. Arda Turan Berkay kavgasının duruşması ne zaman yapılacak? Arda Turan ne kadar ceza alacak? İşte Arda Turan ile Berkay'ın duruşma tarihi..

Geçtiğimiz günlerde Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin kavga etmişti. Arda Turan ile Berkay kavgasına ilişkin davanın duruşma tarihi belli oldu. Arda Turan ile Berkay ilk kez 30 Ocak 2019'da hakim karşısına çıkacaklar.

10 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin kavga etmişti ve Arda Turan Berkay'ın burnunu kırmıştı. Daha sonra olay hastanede de devam ederek olayın içine silah karışmıştı. Berkay Şahin Arda Turan'a dava açtı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi kararınca Arda Turan ile Berkay mahkemeye 30 Ocak 2019 tarihinde çıkacak.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.  İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

 

İLGİLİ HABERLER

Arda Turan Berkay kavgasının görüntüleri! Arda Turan'ın kavga açıklaması!

Arda Turan'a tarihi ceza! 2,5 milyon TL para cezası!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.