Arınç'tan seçim sonucu ve MHP açıklaması

Arınç'tan seçim sonucu ve MHP açıklaması

AK Partili Bülent Arınç, öyle açıklamalar yaptı ki, 31 Mart seçimlerinde yaşanan oy kaybını MHP'ye bağladığı yorumları yapıldı. Arınç ""Bahçeli bizi yüzde 35’lere düşürdü" dedi.

AK Parti kurucularından, eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, öyle açıklamalar yaptı ki, 31 Mart seçimlerinde yaşanan oy kaybını MHP'ye ve lideri Devlet Bahçeli'ye bağladığı yorumları yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kocaeli Kitap Fuarı'nda söyleşiye katılan Bülent Arınç'ın burada sorular üzerine gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunduğu ifade edildi. 

Arınç'ın "Bahçeli bizi yüzde 35’lere düşürdü" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Bülent Arınç'a atfen internet sitelerinde yayınlanan sözler şöyle:

"Bahçeli bizi yüzde 35’lere düşürdü. Yüzde 35’lere düştüysek biz, kendi ifadesine göre söylüyorum, parti olarak, seçimde aldığımız sonuç olarak değil, biz yüzde 19’uz dediği zaman bize kalan yüzde 32. Bu doğruysa bir alarm zili çalması lazım. Tekrar ayağa kalkacağız, kucaklaşacağız. Bu iş çok kolay."

Bu sözlerle ilgili olarak Arınç'tan bir açıklama gelip gelmeyeceği merak ediliyor. 

Öte yandan, Başkent kulislerinde Arınç aynen bu ifadeleri kullanmış ise, bu sözlere MHP lideri Bahçeli'nin cevap verebileceği konuşuluyor. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.