Asım Balcı: Hıdırlıktepe'ye Ankara evleri yapacağız

Asım Balcı: Hıdırlıktepe'ye Ankara evleri yapacağız

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Hıdırlıktepe’ye tıpkı Hamamönü’ndeki gibi Ankara evleri yapacaklarını söyledi.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Hıdırlıktepe’ye tıpkı Hamamönü’ndeki gibi Ankara evleri yapacaklarını söyledi.

Balcı, Altındağ’da yakında açıklayacakları 66 dev projeleri olduğunu belirterek, ‘‘Hıdırlıktepe’ye eski Ankara evleri yapmak istiyoruz. Özhaseki başkanımıza da ilettik. Üzerinde çalışıyoruz’’ dedi. 

Ankara’da Birlik Derneği İstişare Toplantısı Hamamönü’nde bir kafede gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Altındağ İlçe Teşkilatı ve MHP Altındağ İlçe Teşkilatı ile dernek yönetimi ve üyeleri katıldı. Toplantıda söz alan Toplantıya AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Altındağ için 66 tane büyük proje hazırladıklarını hatırlatarak, “66 tane çok büyük projemiz var. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız. Bir kısmı başka hiçbir belediyede olmayan projeler” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN YANINDAYIZ

Toplantıda söz alan ABİDE Genel Başkanı Bayram Mutlu, derneğin kuruluşundan bu yana sahada aktif olduğunu vurgulayarak dernek olarak en büyük farklarının toplumun her kesimini kucaklaması olduğunu söyledi.

Mutlu, “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının yanında saf tutmuş bulunmaktayız. Dernek olarak ülkesine, milletine, bayrağına bağlı olarak Cumhur İttifakının sonuna kadar destekçisi olacağız” dedi.

MİLLİ GÜÇLERİN BİR ARAYA GELMESİ DOĞAL

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ise çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını hatırlatarak, “Bu ülke, bu topraklar ne zaman sıkıntıya düşse milli güçler bir araya gelerek, bu toprakları yeniden Türk yurdu olarak bizlere emanet etti. Dış ve iç güçlerin ortak paydaları Türkiye’nin önünü kesmek, bölmek ve parçalamak. Bunu içimizdeki hainleri de kullanarak yapmak istiyorlar. Hal böyle olunca içerideki milli güçlerinde bir araya gelmesinden daha doğal bir şey yoktur” diye konuştu.

dsc_0686.jpgALTINDAĞ’A HİZMET ANKARA’YA HİZMETTİR

En güzel hizmetlerin Cumhur İttifakı adayları tarafından yapılacağını belirten Balcı, ittifakın tüm adaylarının tecrübeli ve insanlarla gönül bağı olan adaylar olduğunu söyledi.

Balcı, “ABİDE’ye baktığımız zaman Altındağ ile özdeşleşmiş bir dernek. Bu yüzden faaliyetlerini önemsiyoruz. Altındağ’ımız Ankara’nın kalbi konumundadır. Binlerce yıllık bir tarihi vardır. Altındağ’a yapılan hizmet Ankara’ya yapılan hizmettir. Nüfusumuz 370 bin olabilir ama günlük olarak buralara gelip giden insan sayısı 1,5 milyonu buluyor” şeklinde konuştu.

111 PROJENİN 21’İ ALTINDAĞ’A

Balcı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin açıkladığı 111 projenin 21 tanesinin direkt Altındağ ile ilgili olduğunu hatırlatarak, “Projelerin 5’te 1’i Altındağ sınırları içerisinde. Hizmet olarak ittifak adaylarımız en iyisini Başkent’e yapacaklardır. Büyükşehir olarak ilçe olarak seçimleri zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

66 TANE PROJEMİZ VAR

Balcı, “66 tane çok büyük projemiz var. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız. Bir kısmı başka hiçbir belediyede olmayan projeler. Tarihi ve kültürel mirası, milli ve manevi duyguları ortaya çıkaracak projeler hazırladık. Bunların yanı sıra çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve engellilerimize yönelik çok iyi projelerimiz var. Eğitim alanında çocuklarımızın Altındağ’ı çok iyi tanıması için projelerimiz var. Mahalle kültürünü yaşatmak adına önemli projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya yönelik projelere de ağırlık vereceklerini söyleyen Balcı, “Dışarıda kötü niyetli ve çocuklarımızı suistimal etmek isteyen insanlar var. Onlara fırsat vermeden çocuklarımızı sporla, kültürle, eğitimle meşgul olabilecekleri alanlara çekerek Altındağımızın yarınını bugününden çok daha iyi yapacağız” diye konuştu. 

ANKARA’NIN GÖZDE MEKÂNLARI HALİNE GETİRECEĞİZ

Bir katılımcının; Hıdırlık Tepe, Atıfbey, Dışkapı ve Aktaş Bölgesinin mezbelelik durumda, bu bölgeler için projeleriniz var mı? sorusu üzerine Balcı, “Özellikle Hıdırlıktepe ile ilgili projeler hazırlanıyor. Özhaseki başkanımıza da ilettik. Bölgeye eski Ankara evlerini andıran Ankara konakları yapılacak. Orada hak sahibi olan vatandaşlarımız var. Bu yüzden hepsinin 2 katlı Ankara evi olması çok mümkün gözükmüyor. Genelinin tarihi dokuya uygun olarak yapılması için projeler Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanıyor. Seçimden sonra inşallah bunu oturup hep birlikte konuşacağız. Oraları tekrardan Ankara’nın gözde mekânları haline getireceğiz”  diyerek sözlerini noktaladı.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.