ATİD Başkanı Birol Akman: Farkındalık oluşturduk

ATİD Başkanı Birol Akman: Farkındalık oluşturduk

ATİD Başkanı Birol Akman düzenledikleri iftar programında amaçlarının Ankara’yı Avrupa başkentleri gibi turizmde çekici hale getirmek olduğunu söyledi.

ATİD Başkanı Birol Akman düzenledikleri iftar programında amaçlarının Ankara’yı Avrupa başkentleri gibi turizmde çekici hale getirmek olduğunu söyledi. Akman, “Derneğimiz bu konuda, Ankara turizmine yönelik bir farkındalık oluşturmayı da başarmıştır” dedi.

Ankaralı turizmciler Anadolu, Ankara Turizm İşletmecileri Derneği’nin (ATİD) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.  Programda konuşan ATİD Başkanı Birol Akman Ankara’yı yeniden kültür başkenti yapma noktasında büyük bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Hayata geçirdikleri projeler ile Ankara’yı Avrupa başkentleri gibi turizmde çekici hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Akman, “Azimle çalışan derneğimiz, Ankara turizmine yönelik bir farkındalık oluşturmayı da başarmıştır” dedi.

DEĞERİNE DEĞER KATIYORUZ

Akman,  “Dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği Ramazan ayında tüm turizm paydaşlarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin her daim olmasını temenni ediyorum.  Tarihinde 3 önemli uygarlığa başkentlik yapan Ankara’yı yeniden kültür başkenti yapma noktasında büyük bir çaba sarf ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle Ankara’nın değerine değer katmaya devam ediyoruz. Ayrıca Ankara’yı Avrupa başkentleri gibi turizmde çekici hale getirmek için azimle çalışan derneğimiz, Ankara turizmine yönelik bir farkındalık oluşturmayı da başarmıştır”  ifadelerini kullandı.

atid-baskani-birol-akman,iftar-programi,-mustafa-destici,-vasip-sahin,.jpg

DESTEK BEKLİYORUZ

Akman, Başkent’in dünyadaki bilinirliliğini arttırmaya yönelik gerçekleştirdikleri tüm çalışmaları destekleyen ve her zaman yanlarında olan Kültür ve Turizm Bakanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile kendilerine destek olan turizmci dostlarına da teşekkür etti. “Ankara Milletvekilimiz Nevzat Ceylan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile her zaman yanımızda olan Ankara Milletvekilimiz Barış Aydın’a bize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz”  diyen Akman, “Ankara’ya katkı sağlamak ve Ankara’nın sorunlarına birlikte çözüm üretmek için diğer Ankara milletvekillerimizi de hep yanımızda görmek istiyor, onların desteğini bekliyoruz”  ifadelerini kullandı.

atid-baskani-birol-akman,iftar-programi,-mustafa-destici,-vasip-sahin.jpg

BİRÇOK SİYASİ, BÜROKRAT VE İŞ İNSANI KATILDI

Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye,  Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer katıldı. Ayrıca programa çok sayıda turizm paydaşının yanı sıra birçok sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de katıldı.  

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.