Ayhan Yılmaz’a ziyaret

Ayhan Yılmaz’a ziyaret

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı ziyaretinde bulundu. 

31 Mart’ta rekor oy ile Pursaklar Belediye Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz, hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletti. Misafirlerini ağırlayan Başkan Ayhan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Rektör Metin Doğan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin Pursaklar’a komşu olmasının önemine vurgu yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, iki kurumun biriyle olan diyalogunun daha da geliştirileceğini söyledi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a başarılar dileyerek, üzerinde üniversitesinin logosunun yer aldığı porselen levha takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.