Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağız

Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağız

MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim ittifakı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan herhangi bir görüşmenin olmadığını söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını da ilan etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  medyanın Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısında bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Seçim ittifakı iddialarına ilişkin, "MHP olarak şu an AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile ittifak konusunda ve siyasetin geleceği konusunda herhangi bir görüşmemiz olmamıştır." dedi.

MHP ADAY GÖSTERMEYECEK

MHP lideri, Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını da ilan etti. "MHP olarak Cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceğiz" diyen Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da aday olmayacağını iddia etti.

"Sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olabiliriz"

Bahçeli, seçim ittifakı tartışmalarına ilişkin, şunları kaydetti:

"Seçim ittifakı iddiaları MHP olarak şu an AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile ittifak konusunda ve siyasetin geleceği konusunda herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Ancak kamuoyunda tartışılan konular, dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanının gündemine veya  bizim gündemimize de düşmektedir. Onun için bu konu, ileriki günlerde arzu ediliyorsa bir görüşme talebi olduğu takdirde görüşülür. Olmadığı takdirde biz inandığımız konular üzerinde görüşlerimizi tekrarlayarak, Türkiye'nin istikrarlı bir ortama kavuşması açısından yükleneceğimiz sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olabiliriz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.