Bahçeli Kahramankazan adayına: Birlikte çalışın

Bahçeli Kahramankazan adayına: Birlikte çalışın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam dönüşü ziyaret ettiği Kahramankazan'da Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin adayı Serhat Oğuz’a, “Kahramankazan bizim için önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışın. Başarılar diliyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısı sonrasında Ankara’ya döndüğü sırada kendisini Kahramankazan girişinde bekleyen AK Parti’li ve MHP’li vatandaşlarla sohbet etti.

Bahçeli, Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin adayı Serhat Oğuz’a, “Kahramankazan bizim için önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışın. Başarılar diliyorum” dedi.  

MHP Lideri Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen il başkanları toplantısı sonrasında Ankara’ya döndüğü sırada, Kahramankazan girişinde kendisini bekleyen AK Parti’li ve MHP’li vatandaşları görünce konvoyunu durdurdu. Bahçeli’yi burada AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Avcı’nın da aralarında bulunduğu vatandaşlar karşıladı. Aracından inen Bahçeli, kendisini ellerindeki Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

Kahramankazan bizim için önemli

MHP lideri Bahçeli, Avcı’nın, Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin adayı Serhat Oğuz’u takdim etmesi sonrası, “Maşallah. Kahramankazan bizim için önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışın. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Bahçeli daha sonra Ankara’ya dönmek üzere hareket etti.

Kazanan millet olacak

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adayı Serhat Oğuz da, Cumhur İttfakı’nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde Türkiye’nin bekası için Türk milleti tarafından kurulan bir mutabakat olduğunu söyledi. Oğuz, “Bizleri kırmayarak ilçemizde bizlerle hasbihal eden Sayın Devlet Bahçeli’ye tüm Kahramankazan halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 31 Mart’ta tüm Türkiye’de olacağı gibi Kahramankazan’da da Cumhur İttfakı olarak zafer elde edeceğiz. Kazanan milletimiz olacak, kazanan Türkiye’nin bekası olacak” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.