Bahçeli'nin çağrısına cevap geldi: Partiden istifa etti

Bahçeli'nin çağrısına cevap geldi: Partiden istifa etti

Son dakika haberleri... Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine İyi Parti Kepez teşkilatından 19 kişi İyi Parti'den istifa edip MHP'ye geçti. MHP'li Mehmet Seyyar ise yaşananları ibret verici buldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ağustos'ta İyi Partililere yönelik yaptığı çağrıda, "Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi'ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir" demişti. Bahçeli'nin yaptığı çağrının ardından İyi Parti Kepez İlçe Başkanlığı'ndan 19 kişi istifa etti.

YAŞANANLAR ÜZÜCÜ VE İBRET VERİCİDİR
MHP'ye geçen isimler için MHP Kepez İlçe Başkanlığı'nda tören düzenlendi. Burada konuşan MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, eski arkadaşlarını tekrar partilerinde görmekten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Seyyar, "Arkadaşlarımızın önemli bir kısmı gittikleri yerde aradıklarını bulamamışlardır. Yaşananlar üzücü, hüzünlü ve ibret vericidir. İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısıyken istifa ederek aramıza dönen Özgür Avcı ve diğer tüm ülküdaşlarımıza 'yuvanıza hoş geldiniz' diyorum" dedi. 

"HDP GAYRİ RESMİ BİRLİKTELİK DAYANILMAYACAK HAL ALMIŞTI"
İyi Parti'den istifa edip MHP'ye geçen Özgür Avcı ise MHP'den ayrılarak İYİ Parti'de siyaset yaptığı için pişmanlık duyduğunu ifade etti. Avcı, "Yaptığım hatanın farkına vardım. İYİ Parti'nin, terör örgütü PKK'nın siyasal uzantısı HDP ile gayri resmi birlikteliği artık dayanılmayacak bir hal almıştı." diye konuştu. 

MHP'ye katılan 19 kişiye MHP üyelik belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.