Başkan Ak, tesisleri gezdi

Başkan Ak, tesisleri gezdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye bünyesinde faaliyet gösteren spor merkezlerini ziyaret etti. Personellerle sohbet eden Ak, sıkıntısı olan personelleri dinlemeyi de ihmal etmedi.

Ak, Keçiören’de vatandaşların sportif faaliyetlerde bulunmaları için hizmete açılan spor merkezlerinden Kalaba Spor Merkezini ziyaret etti. Spor merkezindeki personellerle sohbet eden Ak, sıkıntısı olan personelleri de dinleyerek çözüm noktasında gereken adımların atılacağını kaydetti. Personellerin çay ikramını geri çevirmeyen Ak, çay sohbetinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde faaliyet gösteren,  toplumsal kalkınmayı artırmakla birlikte özellikle de kadınları sosyal hayata dâhil etmeyi başaran TOGEM'e ziyarette bulundu.

“PERSONELLERİMİZLE BULUŞTUK”

Daha sonra Basınevleri Spor Merkezinde personellerle buluşan Ak'ın son durağı Deniz Dünyası oldu. Burada da personellerle sohbet eden Ak, "Keçiören Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız tesislerimizi gezdik. Bu tesislerimizde hizmet veren personellerimizle buluştuk. Mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik ve sohbet ettik. Sıkıntısı olan personellerimize de çözüm noktasında gerekenin yapılacağını söyledik" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.