Başkan Demirel onay aldı

Başkan Demirel onay aldı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2009-2018 dönemi belediye yatırımları ve hizmetlerini anlattığı 'Enver Demirel'le Hizmette 10. Yıl' adını taşıyan bilgilendirme toplantısı yaptı.

Demirel toplantıda, Etimesgut'un gelişimi ile belediye hizmet ve yatırımlarını fotoğraf, video ve grafiklerle anlattı. Etimesgut'un her yönüyle büyüdüğünü kaydeden Demirel, "28.361 hektar yüzölçüme sahip; 36 mahallesi olan, 566.500 nüfusa ulaşmış, Ankara'nın 5., Türkiye'nin 17. büyük ilçesiyiz. Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen modern ilçesi Etimesgut'u daha modern bir yapıya kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. 

İŞTE PROJELER

Başkan Demirel, son 10 yılda Etimesgut'un yaşam kalitesini artıran birçok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçemize 87 adet eğitim, kültür, sanat, spor ve yaşam merkezi kazandırdık. 4 kapalı yüzme havuzu inşa ettik, 2'sinin inşaatı ise devam ediyor. 11 etiSEM birimi açtık, 6'sının inşaatı tamamlanmak üzere. Açtığımız meslek ve beceri kurslarından 26.900 kişiye ücretsiz eğitim verdik. 30 hatıra ormanı, 199 park, 1 milyon 830 bin metrekare yeni yeşil alan yaptık. 437.234 ton asfalt attık; 930.919 metrekare kaldırım yaptık. Araç filomuzu 186 yeni araçla güçlendirdik. Tıp Merkezimiz bünyesinde 806.143 kişiye genel sağlık, 274.016 kişiye ağız ve diş sağlığı hizmeti verdik. Kültür gezilerimiz kapsamında Çanakkale, Konya, Söğüt, Nevşehir ve Bursa'ya 90 bin insanımızı götürdük. Bazı yatırımlarımızı yakında hizmete açacağız, bazı yatırımlarımızın temelini bu yıl içinde atacağız. Tüm bu hizmetleri yaparken de hisseli satışlar dışında tek parça gayrimenkul satmadığımız gibi yatırımlarımız için belediyemize 195 bin metrekare arsa kazandırdık". Demirel, yatırım ve hizmetlerin genel çerçevesini çizdikten sonra, tesisleri ekrana getirterek hem fotoğraflı hem de videolu olarak anlattı. 

HALK ONAYI

Başkan Demirel, yaklaşık 2 saatlik sunumunun ardından; "Yaptığımız tüm bu yatırımlara ve hizmetlere CHP ve AK Partili meclis üyeleri faaliyet raporu oylamalarında hayır oyu verdiler.  Siz değerli hemşehrilerimize soruyorum; sizler bu faaliyetlere evet diyor musunuz" diye sordu. Katılımcılar ellerini kaldırarak yapılan faaliyetleri onayladılar ve sunum bir çok yeriden de alkışlayarak takdirlerini gösterdiler. Başkan Demirel de "Önemli olan hemşehrilerimizin bize onay vermesidir" diyerek, katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Etimesgut'u, Türkiye'ye örnek olacak bir çok büyük projeyle tanıştırmaya devam edeceklerini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.