Başkan Tiryaki iftarda Altındağlılarla bir arada

Başkan Tiryaki iftarda Altındağlılarla bir arada

Altındağ'da geleneksel hale gelen iftar buluşmaları sürüyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarların dün akşamki konukları, Altınpark ve Güneşevler Mahallesi sakinleri oldu. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Başkan Tiryaki ile birlikte başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. Aileleri ile birlikte 500 Altındağlı vatandaşın misafir edildiği iftar yemeğine, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca da katılım sağladı.

"Gelenekselleşen iftar buluşmaları sürüyor"

Başkan Tiryaki, Altındağ'da büyük bir aile olduklarına dikkat çekerek hemşehrileriyle birlikte bu yıl da aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 13 yıldır her Pazar Altındağlılarla kahvaltı sofrasında buluştuğunu, her yıl Ramazan ayında ise yine Altındağlılarla bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, paylaşmanın öneminden bahsederek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugün Ramazan ayının 6. günündeyiz. Mevlam sağlıkla ve hayırlısı ile bu güzel ayı tamamlamayı nasip etsin inşallah. Her akşam Altındağ'ın farklı bir tesisinde, farklı mahallelerden gelen vatandaşlarımızla beraber iftar yapıyoruz. Altındağ'a 200'e yakın yeni tesis kazandırdık. Bundan 13 yıl önce bunlardan hiç biri yoktu. Bugün de Ulucanlar Yarı Açık Cezaevindeyiz. Bu sofralar siz geldiğiniz için güzel. Bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.

"Altındağ Belediyesi'nin bereketi sizlerin duası sayesinde artıyor"

İyi işler yaptığımızda dualarınızı eksik etmeyin. Ben inanıyorum ki Altındağ Belediyesi'nin bereketi sizlerin duası sayesinde artıyor. Bugün hiç borcu olmayan ender belediyelerden biriyiz. Altındağ eski Altındağ değil, çok şey değişti. Ramazan ayının içinde de açılışlarımız devam edecek. Bayramdan sonra ise açılışlarımız hızlanacak. Her zaman olduğu gibi 15 günde bir açılış yapmayı sürdüreceğiz. Vatanımız ve milletimiz için hayırlısını temenni ediyorum. Memleketimiz için dua edelim. Ramazan Ayı'na gözü yaşlı girdik. Rabbim Ramazan Ayı'nın bereketini ülkemizin, İslam coğrafyasının üzerinden eksik etmesin. Kudüs'te, Filistin'de, Arakan'da gözyaşları var. Mevlam bu Ramazan Ayı hürmetine gözyaşlarını dindirsin inşallah."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.