Başkan yaşar iftarda ağırladı

Başkan yaşar iftarda ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu’nu Yenimahalle İlkadım Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı.

BAŞKON Genel Başkanı Mehmet Akyol ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Başkan Yaşar’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek yöneticileri ve BAŞKON ailesi katıldı. 
Kuran üstadı Sefa Varlık Hoca’nın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan davette oruçlar dualar eşliğinde açıldı.  

Birliğimize sahip çıkalım

Filistin’de yaşanan acıları kınayan ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “ Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda kin ve nefretten uzak durmalıyız. Birbirimize daha saygılı, merhametle yaklaşmalıyız. Bu Ramazanın birliğimize, kardeşliğimize, hemşerilik bilincinin artmasına vesile olmasını, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların, kıldığımız teravihlerin, yapılan hayırların kabul olmasını diliyorum. Hangi dilden, dinden, ırktan, mezhepten olursak olalım yaşayacağımız tek yer var o da Türkiye Cumhuriyetidir. Bu cumhuriyet hepimizi birleştirecek. Sivil toplum örgütlerine ve hemşeri derneklerine de bu noktada büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
Gazeteci-Yazar Mehmet Akyol da katkılarından dolayı BAŞKON Ailesi adına Başkan Yaşar’a teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.