Başkent sarı kırmızı

Başkent sarı kırmızı

Galatasaray’ın Süper Lig’de 21. Şampi-yonluğuna ulaşması, Başkent’i sarı kırmızıya bürüdü.

Başkent sarı kırmızıya boyandı. Son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışından Galatasaray’ın 21. Şampiyonluğunu alarak lider çıkmasıyla sokaklara dökülen sarı kırmızılı taraftarlar cadde ve sokakları doldurdu. Kutlamaların Başkentteki merkezi ise Bahçelievler’di. 7’den 70’e bayrağını alan sarı kırmızılı taraflar Bahçelievler’e akın etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren kutlamalarda taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı. 

KUTLAMALARIN MERKEZİ 7.CADDE OLDU

2017-2018 Süper Lig’ini Galatasaray’ın şampiyonluk tamamlamasının ardından Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Başkentte de sokaklar sarı kırmızıya boyandı. Maçların tamamlanmasının ardından sokaklara dökülen sarı kırmızılı taraftarlar Bahçelievler 7.Cadde’de toplandı. Kimi ailesiyle kimi arkadaşıyla her yaştan taraftarlar caddeyi trafiğe kapatarak doyasıya eğlendi. 1 yıl aradan sonra tekrar şampiyonluğa ulaştıklarını belirten taraftarlar, “Takımımız iyi mücadele etti bizler hep destekledik. Bu bizim hakkımızdı ve kazandık” dedi. 

TRAFİK KİLİTLENDİ

Arabalarıyla kutlamaya çıkan taraftarlar Eskişehir Yolu’nun Mili Kütüphane Kavşağı’nı tamamen kilitledi. Pek çok vatandaş aracını yola bırakarak kutlama alanına gidebildi. Öte yandan kutlamalara katılmayan vatandaşlar ise trafiğin tamamen durmasıyla zor anlar yaşadı. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.