Başkentlilerden kaldırım sorusu

Başkentlilerden kaldırım sorusu

İstanbul Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları için yaklaşık 1 ay önce kazılan; ancak bir türlü onarılamayan kaldırımların hali tepki topluyor. Başkentliler kaldırımın ne zaman düzeltileceğini merak ediyor.

İstanbul Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları için yaklaşık 1 ay önce kazılan; ancak bir türlü onarılamayan kaldırımların hali tepki topluyor.   

İstanbul Caddesinin, Ulus istikametinde yer alan kaldırımların bir kısmı altyapı çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz günlerde kazıldı. Kaldırımın kazılan kısmına öğrenilen bilgilere göre elektrik kablosu döşendi; ancak çalışmalar tamamlanmasına rağmen kaldırımdan çıkarılan taşlar bir türlü yerine konulmadı. Kaldırımda sıralı bir şekilde duran ve yayaların yürümesini zorlaştıran taşların yaklaşık 1 aydır eski yerine yerleştirilmeyi beklediği öğrenildi. 

YAYALARDAN “DÜZELTİN” ÇAĞRISI

Başkent’in bir hayli işlek olduğu noktada yürümekte güçlük çeken yayalar, bu sorunun düzeltilmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulundu. Gazetemize konuşan yayalar ve çevredeki esnaflar, “Ankara’nın göbeğindeki bu manzara hiç yakışmıyor. Günlerdir bu taşlar neden böyle kaderine bırakıldı anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.