Başkentray’a çöp gölgesi

Başkentray’a çöp gölgesi

Vatandaşlar, Başkentray’ın Kurtuluş İstasyonu çevresinde oluşan bu görüntüden hayli rahatsız.

Başkentray’ı daha önce haberlerimizde de ilettiğimiz gibi vatandaşlar büyük bir memnuniyet ve ilgiyle kullanırken trenin Kurtuluş İstasyonu’nun çevresi projeye hiçte yakışmayan cinsten. İstasyonun giriş kısmında bulunan yeşil alanı tamamen çöplerin kapladığı görülürken köşe başları ise kimliği belirsiz kişiler tarafından mesken haline gelmiş durumda. Vatandaş ise , “Yakışmıyor” diyerek tepki gösteriyor.

YEŞİL ALAN ÇÖP ALANA DÖNMÜŞ

Kurtuluş İstasyonu’nun bitişiğinde bulunan ve Başkentray’a girişin de yapıldığı noktadaki yeşil alanın üzeri tamamen çöple kaplandığı görülüyor. Çöplerin uzun süredir alınmadığı görülürken inşaattan kalan malzemelerde gelişi güzel şekilde etrafa atılmış durumda. Vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında tepkisiz kalmazken, “Çok yoğun olarak kullanılan bir yol ama uzun zamandır çöpleri temizleyen yok etraf pislik içinde. Buraya yakışmayan bir görüntü yetkililer biran önce temizlemeli” dedi. 

OTURAKLAR PARAM PARÇA

Yeşil alanın içerisinde vatandaşların dinlenmesi ve vakit geçirmesi için yapılan oturaklar ise tamamen kullanılmaz halde. Birçok parçası tahrip edilmiş ve sağa sola dağılmış şekilde duruyor. Etraftan geçenler ise, “Yeşil alanın içerisinde insan rahatlamak için oturur, ancak ne oturak var ne de temizlik” diyerek tepkisini koyuyor. 

“TEDİRGİN OLUYORUZ” 

Vatandaşlar öğlen saatlerinden sonra yeşil alanın kimliği belirsiz kişiler tarafından mesken haline geldiğini ve durumunda kendilerini tedirgin ettiğini belirtirken, “Öğlen saatlerinden sonra birileri burada oturuyor. Biz gençler olarak tedirgin oluyoruz. Şehrin ortasında olacak iş değil aklımıza bin türlü kötü şey geliyor. Burada ateş yakıyorlar, alkol alıp şişelerini etrafa atıyorlar. İstasyona geçerken korkuyoruz” diye konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.