Bayan hakimin Kıvanç Tatlıtuğ'la fotoğrafı olay oldu

Bayan hakimin Kıvanç Tatlıtuğ'la fotoğrafı olay oldu

Bir bayan hakimin üzerinde cübbe ile mahkeme salonunda oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşması olay oldu... HSK harekete geçti. Tatlıtuğ'dan açıklama geldi. Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakim hakkında inceleme başlatıldı.

Bir bayan hakimin üzerinde cübbe ile mahkeme salonunda oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşması olay oldu... HSK harekete geçti. Tatlıtuğ'dan açıklama geldi. Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakim hakkında inceleme başlatıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, bir davada yargılanan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan hakim hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada çok konuşulan fotoğraf için açıklama yaptı.

HSK Başkanı Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir hakim ile film yıldızının duruşma salonunda birlikte çektirdikleri fotoğrafın sosyal medyada yayımlanması akabinde HSK resen inceleme başlatmış olup, pazartesi itibarıyla konu hakkında kamuoyu ayrıntılı olarak ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı.

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fotoğraftaki hakim, benim davama bakan hakim değildir. Kamuoyunu bilgilendirmek isterim." ifadelerini kullandı.

fff-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.