Belediye Meclis üyeliği için istifa ettiler

Belediye Meclis üyeliği için istifa ettiler

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığında görevli 18 yönetim kurulu üyesinin yerel seçimlerde meclis üyeliği için istifa etmesinin ardından İlçe Başkanı Şükrü Özek, İl başkanlığınca görevden alındı. 

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığında görevli 18 yönetim kurulu üyesinin yerel seçimlerde meclis üyeliği için istifa etmesinin ardından İlçe Başkanı Şükrü Özek, İl Başkanlığınca görevden alındı. 

AK Parti’nin Ankara’daki bazı ilçe başkanları, belediye başkan aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevlerinden istifa etmişti.

Bazı ilçelerde de çok sayıda yönetim kurulu üyesinin, meclis üyesi olabilmek için istifalarını sunmasıyla ilçe yönetimi otomatik olarak düşmüştü. 

KEÇİÖREN’DE 18 KİŞİ MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN İSTİFA ETTİ…

Son olarak AK Parti Keçiören ilçe yönetiminden 18 kişinin meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etmesi üzerine İlçe Başkanı Şükrü Özek, önceki gün görevden alındı.

Boş olan ilçelere temayüllerin ardından il başkanlığınca yeni görevlendirmelerin yapılacağı öğrenildi.

İLÇELERDE TEMAYÜL YAPILIYOR

Şu an AK Parti’nin Ayaş, Çubuk, Mamak, Çamlıdere, Kızılcahamam, Beypazarı ve Keçiören ilçe başkanlıklarında yeni yönetimlerin belirlenmesi çalışmaları devam ediyor.

Ayaş, Çamlıdere ve Mamak teşkilatlarında ilçe başkanlığı için temayül yoklamasının yapıldığı, diğer ilçe başkanlıklarında ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Temayüllerin tamamlanmasının ardından boş olan ilçelere AK Parti Ankara İl Başkanlığınca en kısa sürede atamaların yapılacağı ifade edildi. 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.