Belediyede hizmet içi eğitim

Belediyede hizmet içi eğitim

Yenimahalle Belediyesi tarafından, Mali Hizmetler Müdürlüğü personellerine 2018 yılı İç Kontrol Sistemi konusunda eğitim semineri düzenlendi. 

Yıl boyunca belirli aralıklarla belediye çalışanlarını eğitime tabi tutarak çalıştıkları birimlerdeki bilgi ve birikimlerini güncellemelerini sağlayan Yenimahalle Belediyesi bu kez de ilgili personelleri için İç Kontrol Sistemini masaya yatırdı. 

İç Kontrol Sistemi tüm detaylarıyla ele alındı

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün süren seminerde; İç Kontrol Uzmanı Dursun Sivri, İç Kontrol Sistemi dokümantasyonunun en etkili hizmet içi eğitim materyali olduğunu örnekleriyle açıkladı. 
Performans ölçümü geliştirilmesi konusunda bilimsel ölçüm formatı ve formlarının nasıl kullanılacağı hakkında da detaylı bilgiler veren Sivri, çalışanların sorularını da tek tek cevaplayıp kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. 

Hizmet içi eğitim önemli

Yenimahalle’ye ve Yenimahallelilere daha hızlı, kaliteli hizmet verebilmek için hizmet içi eğitimlerin gerekliliğinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediyeler halkın muhtarlardan sonraki ilk kapısı. Belediye ile bir işleri olduğunda muhatap oldukları personelden ilk istekleri de güler yüz ve çözüm odaklı yaklaşımlardır. Biz personellerimizden önce güler yüzlü olmalarını istiyoruz. Mesleki verimlilik konusunu da bu eğitim seminerleriyle sürekli destekliyor, kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Bizim önceliğimiz mutlu Yenimahalle” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.