Bitmeyen dostluk

Bitmeyen dostluk

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçedeki pazar ziyaretleri sırasında ilkokul arkadaşı Niyazi Acıelma ile karşılaştı. Aynı pazarda pazarcılık yapan 50 yıllık arkadaşı Acıelma ile uzun süre sohbet eden Acehan, eski dostuyla hasret giderdi.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ilçedeki pazar yerini ziyaret etti. Atatürk Mahallesi'nde bulunan pazarı önceki gün ziyaret eden Başkan Acehan, esnafın Ramazan ayını kutlayarak esnafa bol kazançlar diledi. Esnaflarla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Acehan, esnafın ve vatandaşın sorunlarını belirlemede pazar yerlerinin önemli olduğunu belirtti.  Esnafa pazar yerleriyle ilgili sorunlarının olup olmadığını soran Başkan Acehan, gelen talepleri ise tek tek not aldı. Başkan Acehan, halka hizmet için çalıştıklarını ve hizmet etmeye de devam edeceklerini kaydetti. 

50 YILLIK ARKADAŞLIK

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ziyaret ettiği pazarda pazarcılık yapan ilkokul arkadaşı Niyazi Acıelma'nın tezgahında da mola vererek eski dostu ile uzun süre sohbet etti. Başkan Acehan, eski sıra arkadaşıyla sohbet etmesinin ardından ziyaretlerine devam etti. 50 yıldan fazladır dostlukları bulunan Acehan ile Acıelma'nın sık sık görüştüğü öğrenildi. 

Feyzullah DOĞRU/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum